Wszystko ładnie ale na W1 właśnie doszli do mojego targetu i raczej obstawiałbym S w ciagu kilku dni. http://prntscr.com/1jxhljoverall pisze:Co do owej h1 to gdy już nią przebiliśmy ową LT to obecna przed chwilą zrobila jej retest od góry co do pipsa po czym up, tak ze cos jest na rzeczy.
DayTrading: Środa 07.08.2013
Re: DayTrading: Środa 07.08.2013
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- Seneka
- atlanticos
- Maniak
punkt widzenia zależy od punktu siedzeniaoverall pisze:D1 edek....
rgr i macdy(zwłaszcza wskaźniki, tfu wywal ten chłam) można sobie obecnie wsadzić bo to co widać jest dość oczywiste.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Aukcja trwa !!!!!!!! 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Nie wiem, czy zauważyłeś ale te linie nakresliles centralnie pod siebie raz to jadąc po knotach a raz to po korpusach. tak się nie robi no ale to już jak uważasz bo tak na prawde na W1 od 27 stycznia mamy wlasnie przebitke z zasięgiem 1.34. swoją drogą już 10 godzina wzrostowych h1... niby powoli ale prawie 100 pipsow pykloAdam pisze:Wszystko ładnie ale na W1 właśnie doszli do mojego targetu i raczej obstawiałbym S w ciagu kilku dni. http://prntscr.com/1jxhljoverall pisze:Co do owej h1 to gdy już nią przebiliśmy ową LT to obecna przed chwilą zrobila jej retest od góry co do pipsa po czym up, tak ze cos jest na rzeczy.
pozdro
Ja nie widziałem Bena nigdzie, miał być tylko lokalny FED o 18:15 ale też nie widzę śladu potwierdzającego, że się odbyło... za to właśnie zakończył Obama o rynku nieruchomości... też ma wpływ na edka
atlanticos pisze:punkt widzenia zależy od punktu siedzeniaoverall pisze:D1 edek....
rgr i macdy(zwłaszcza wskaźniki, tfu wywal ten chłam) można sobie obecnie wsadzić bo to co widać jest dość oczywiste.
Ty widzisz przebita TL a ja widze wykres D1 z niedokończoną świeczką - żadnych wniosków na poddstwie tego nie mogę wyciągnac bo do końca dnia ta świeca może byc pinbarem np albo objeciem bessy... nie zamknieta nie ma znaczenia... do tego cena 7 pipsow pod ważnym oporem... sygnału na L jak dla mnie nie ma żadnego w tym momencie ale każdy ma inny system wchodzenia w pozycję wiec moze po prostu bledne wnioski wyciagam...
Ja tam siedze w L na usdchf wiec ryba mnie to kto jak wchodzi, zaprezentowałem zwyczajnie screeny z aktualnej sytuacji na rynku która nie klaruje się różowo jeśli chodzi o dolcze w tym tygodniu. mój termin trzymania usdchf wyniesie kolo miesiąca z targetem 0.9700-800 wiec tak jak napisales, punkt widzenia zależy od fotela i portfela.
pozdro
0ne pisze:czy jest ktos w stanie wytlumaczyc to nagle znikiecie wystapienia bernanke z kalendarza ? o co chodzi ?
Nie chcieli mu zapłacić ile chciał i zrezygnował

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Mam pytanie co oznacza czas "próbny" na danych z Chin na investing.com
Próbny CNY Bilans handlowy Chin 25,90B 27,10B
Próbny CNY Bilans handlowy Chin 25,90B 27,10B
Zawsze tak robię nigdy nie kreśle jednej linii trendu ale strefę po korpusach i knotach tak sie też robi nie jest to jakiś błąd.overall pisze:Nie wiem, czy zauważyłeś ale te linie nakresliles centralnie pod siebie raz to jadąc po knotach a raz to po korpusach. tak się nie robi no ale to już jak uważasz bo tak na prawde na W1 od 27 stycznia mamy wlasnie przebitke z zasięgiem 1.34. swoją drogą już 10 godzina wzrostowych h1... niby powoli ale prawie 100 pipsow pykloAdam pisze:Wszystko ładnie ale na W1 właśnie doszli do mojego targetu i raczej obstawiałbym S w ciagu kilku dni. http://prntscr.com/1jxhljoverall pisze:Co do owej h1 to gdy już nią przebiliśmy ową LT to obecna przed chwilą zrobila jej retest od góry co do pipsa po czym up, tak ze cos jest na rzeczy.
pozdro
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
- Seneka
- Seneka
Załączałem już ten wykres - idą zgodnie.
Ale nie podniecałbym się tym przebiciem lt - na początku lipca też przebili i zmyła była piękna
Liczę na coś podobnego
Ale nie podniecałbym się tym przebiciem lt - na początku lipca też przebili i zmyła była piękna

Liczę na coś podobnego

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"