DayTrading: Środa 07.08.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 07.08.2013
Wychodzi na to ze Ujek może jeszcze zanórkować dość poważnie

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
-
overall
jen-yy pisze:Załączałem już ten wykres - idą zgodnie.
Ale nie podniecałbym się tym przebiciem lt - na początku lipca też przebili i zmyła była piękna![]()
Liczę na coś podobnego
No ale nie ma Bena ponoć... i ewentualnie tylko te china calendar mogą cos zdzialac jeśli już. Do tego przebitka z 31 lipca wyniosla jakies 12 pip a teraz ze 36, do końca dnia już nie wiele, no chyba, ze patrzymy na czas time square...
Jak dla mnie to mamy do czynienia po prostu z silnym trendem mającym swoje podstawy w danych makro...Liczylem na Bena ale zniknął
Dlatego jak pisałem wcześniej, siedze w usdchf bo tam za bardzo już nie ma gdzie spadac a na edku możemy walnac i tisiąc pipsow
ponawiam pytanie
Mam pytanie co oznacza czas "próbny" na danych z Chin na investing.com
Próbny CNY Bilans handlowy Chin 25,90B 27,10B
wie ktoś?
Mam pytanie co oznacza czas "próbny" na danych z Chin na investing.com
Próbny CNY Bilans handlowy Chin 25,90B 27,10B
wie ktoś?
kabel cena zmierza na 1.5480 mozna sie zalapac na sell
- harymilloki
- Maniak

Tak się zastanawiam ... Powiem Ci szczerze że ja nie widzę żadnego przebicia linii trendu....overall pisze:jen-yy pisze:Załączałem już ten wykres - idą zgodnie.
Ale nie podniecałbym się tym przebiciem lt - na początku lipca też przebili i zmyła była piękna![]()
Liczę na coś podobnego
No ale nie ma Bena ponoć... i ewentualnie tylko te china calendar mogą cos zdzialac jeśli już. Do tego przebitka z 31 lipca wyniosla jakies 12 pip a teraz ze 36, do końca dnia już nie wiele, no chyba, ze patrzymy na czas time square...
Jak dla mnie to mamy do czynienia po prostu z silnym trendem mającym swoje podstawy w danych makro...Liczylem na Bena ale zniknął![]()
Dlatego jak pisałem wcześniej, siedze w usdchf bo tam za bardzo już nie ma gdzie spadac a na edku możemy walnac i tisiąc pipsowniby lustrzanka a jednak nie do końca
-- Dodano: śr 07-08-2013, 19:10 --
No może po zamknięciach ale po cieniach na pewno nie...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
wie ktoś co w końcu z fedem ?
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Po dzisiejszym dniu to ja już tylko CIEMNOŚĆ WIDZĘ

Fed ma się dobrze , wież mi na słowo
USD/ CHF leci w kosmosssss

Fed ma się dobrze , wież mi na słowo
USD/ CHF leci w kosmosssss
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
niech skur****ele w końcu przemówią ! bo mnie już męczy ten stan rzeczy
zaraz się będzie działo, bo JA wychodzę. Zawsze tak jest
powodzenia!
Kto nie skroci teraz EU ten cienki Bolek 
I saw you twice...
Try again.
Try again.