DayTrading: Środa 07.08.2013
Re: DayTrading: Środa 07.08.2013
Co do owej h1 to gdy już nią przebiliśmy ową LT to obecna przed chwilą zrobila jej retest od góry co do pipsa po czym up, tak ze cos jest na rzeczy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 sie 2013, 18:43 przez overall, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
jest na rzeczy ...rgr na m5overall pisze:Co do owej h1 to gdy już nią przebiliśmy ową LT to obecna przed chwilą zrobila jej retest od góry co do pipsa po czym up, tak ze cos jest na rzeczy.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- zastapmnie
- Pasjonat
ktoś przygląda się kablowi? idą w końcu nieco w dół? nie mówię, że 300 pipsów
ale ze 70-100 nie zaszkodziłoby im, dla zdrowotności

Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- harymilloki
- Maniak
Wydaje mi się że na eduku D1 widać że trend się potwierdził i jest spadkowy... Potwierdzają to dokładnie trzy szczyty dające nam linię trendu spadkowego... To co teraz widzimy może okazać się fałszywym wybiciem .... Chęcią odwrócenia trendu..
-- Dodano: śr 07-08-2013, 18:03 --
Kabla jeszcze muszą trochę podciągnąć aby uderzyć w linie TL i wtedy mamy kolejne potwierdzenie ....Wtedy można wchodzi (chyba ) w S na Kablu..
Zaznaczam że się ciągle uczę...
-- Dodano: śr 07-08-2013, 18:03 --
Kabla jeszcze muszą trochę podciągnąć aby uderzyć w linie TL i wtedy mamy kolejne potwierdzenie ....Wtedy można wchodzi (chyba ) w S na Kablu..
Zaznaczam że się ciągle uczę...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Dobrze zrozumiałemoverall pisze:harymilloki pisze:Ja jeszcze dodam RGR który chyba tworzy się na EDKU.... I chyba bardziej jestem skłonny ku twierdzeniu Żaby... Ale powiem że to co napisał overall także jest cennym stwierdzeniem o tej świecy na H1.
-- Dodano: śr 07-08-2013, 17:20 --
Żabka ale ten USD/PLN chyba już pozamiatany... Poleciało down i nie bardzo widać co może być dalej...
Nie mowie, ze nie bo sam jestem zapakowany w dolara, z tym ze na usdchf (max obsuwa jeszcze ze 100 pips do LT gdzie można cos dokupić a do tego lubie mieć za plecami grubasów w postaci SNB czego akurat na eurusd brakuje i no limit może byc)
Swoją drogą polacy się buntują, ze frank znowu drożeje i chcą robic masowe pozwy do banków z tego tytułu

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
D1 edek....
rgr i macdy(zwłaszcza wskaźniki, tfu wywal ten chłam
) można sobie obecnie wsadzić bo to co widać jest dość oczywiste.
rgr i macdy(zwłaszcza wskaźniki, tfu wywal ten chłam

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- zastapmnie
- Pasjonat
zaraz przebicie high z 31 lipca
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- harymilloki
- Maniak
ma ktoś konto na markets.com ... I widzi to samo co ja zna D1 co do lini TL 

"cierpliwość popłaca..."
czy jest ktos w stanie wytlumaczyc to nagle znikiecie wystapienia bernanke z kalendarza ? o co chodzi ?