Dzięki, rozumiem. Przeczytam sobie ten temat w weekend. Poza tym miałem S na eu ale jak ruszyli do szczytu który zaznaczyłeś to się zesrałem i wyszedłem.DigitalSmoke pisze:Co do potwierdzeń to już musisz sam sobie dopracować odpowiednią metodologię. Natomiast to co pokazujesz na scr, to FBO countertrendowe, które zrobiła azja i właściwie już jest zrealizowane, patrz co się będzie działo na otwarciu Londynu.
BO & FBO
Re: BO & FBO
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Wg mnie mimo wszystko jeszcze powinni iść trochę up, wszedłem z niedużym SL dzisiaj zobaczymy co z tego będzie. Najlepiej jakby człowiek wszedł na samym dole tam gdzie FBO 
Ale z D1 widać że FBo, które zrobili powinno obowiązywać do momemtu zanim nie dojdą do ekstremum tam gdzie jest zaznaczone TP.
Ale to jest tylko FX tu nic nie ma pewnego a najpewniejsze jest to co wydaje się najmniej pewne. Ja mimo wszystko szukam sygnału jakiegoś na L, ale trochę mam mieszane uczucia, bo inne pary dziwnie mi wyglądają więc nic pewnego z tym L, ale zgodnie z moją strategią duże S powinno być jakby doszli tam gdzie jest TP i zrobili FBO, ale..
Ale z D1 widać że FBo, które zrobili powinno obowiązywać do momemtu zanim nie dojdą do ekstremum tam gdzie jest zaznaczone TP.
Ale to jest tylko FX tu nic nie ma pewnego a najpewniejsze jest to co wydaje się najmniej pewne. Ja mimo wszystko szukam sygnału jakiegoś na L, ale trochę mam mieszane uczucia, bo inne pary dziwnie mi wyglądają więc nic pewnego z tym L, ale zgodnie z moją strategią duże S powinno być jakby doszli tam gdzie jest TP i zrobili FBO, ale..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
- DigitalSmoke
- Pasjonat

Ja napisałem żeby obserwować otwarcie Londynu, pewnie że za chwilę może być sygnał na up, narazie bez rozstrzygnięcia, ale faktycznie azja nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa.
Z jakich potwierdzeń korzystasz z reguły, lub na jakim interwale, szukasz może na M5 lub M15 jakiego wybicia i potwierdzenia w wicku czy jakieś inne metody stosujesz?DigitalSmoke pisze:Ja napisałem żeby obserwować otwarcie Londynu, pewnie że za chwilę może być sygnał na up, narazie bez rozstrzygnięcia, ale faktycznie azja nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa.
- DigitalSmoke
- Pasjonat

To zależy od prędkości rynku i pary walutowej. Na ED i GU obserwuję m15. Jako potwierdzeń używam klasycznych ZL, podobnie jak kiedyś rysowałeś, ale w róznych wariantach. Postaram się kiedyś zrobić galerię z moimi ulubionymi.
Edit: na GU jednak up, więc i edek pewnie za nim, a ja idę na śniadanie i chyba na dziś już sobie odpuszczam.
Edit: na GU jednak up, więc i edek pewnie za nim, a ja idę na śniadanie i chyba na dziś już sobie odpuszczam.
DigitalSmoke pisze:Postaram się kiedyś zrobić galerię z moimi ulubionymi.
Będziemy czekać na galerię
ja siedziałem też w kablu ale aktualnie wyszedłem z wszystkich pozcji, chyba czekają na dane dzisiaj o 14:30 są więc niestety ja narazie też odpuszczam
- DigitalSmoke
- Pasjonat

No i poszła Ska na ED, na scr jedno z moich potwierdzeń.
Edit: z tymi danymi to masz rację. Dynamika rynku na poziomie zerowym, ale narazie nie zamykam.
Edit2: I jeszcze Armada się wysypała nie mam połączenia nawet z telefonu
. Co za dzień.
Edit: z tymi danymi to masz rację. Dynamika rynku na poziomie zerowym, ale narazie nie zamykam.
Edit2: I jeszcze Armada się wysypała nie mam połączenia nawet z telefonu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- DigitalSmoke
- Pasjonat

Miałem nie grać, zagrałem, ale chyba dzisiaj nie warto było otwierać platformy. Miłego weekendu. Pozdrowienia.

- DigitalSmoke
- Pasjonat

Zobacz Czeriwnek, najpierw wyjęli stopy azji dopiero polecieli w longi, poco mieliby ciągnąć w górę cudze zlecenia i dawać komuś zarabiać.

- DigitalSmoke
- Pasjonat

Nie dotrzymałem do TP.