BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: bfx »

DigitalSmoke pisze:Co do potwierdzeń to już musisz sam sobie dopracować odpowiednią metodologię. Natomiast to co pokazujesz na scr, to FBO countertrendowe, które zrobiła azja i właściwie już jest zrealizowane, patrz co się będzie działo na otwarciu Londynu.
Dzięki, rozumiem. Przeczytam sobie ten temat w weekend. Poza tym miałem S na eu ale jak ruszyli do szczytu który zaznaczyłeś to się zesrałem i wyszedłem. :oops: Dzięki za odpowiedź :564:
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

Wg mnie mimo wszystko jeszcze powinni iść trochę up, wszedłem z niedużym SL dzisiaj zobaczymy co z tego będzie. Najlepiej jakby człowiek wszedł na samym dole tam gdzie FBO :)
Ale z D1 widać że FBo, które zrobili powinno obowiązywać do momemtu zanim nie dojdą do ekstremum tam gdzie jest zaznaczone TP.
Ale to jest tylko FX tu nic nie ma pewnego a najpewniejsze jest to co wydaje się najmniej pewne. Ja mimo wszystko szukam sygnału jakiegoś na L, ale trochę mam mieszane uczucia, bo inne pary dziwnie mi wyglądają więc nic pewnego z tym L, ale zgodnie z moją strategią duże S powinno być jakby doszli tam gdzie jest TP i zrobili FBO, ale..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: DigitalSmoke »

Ja napisałem żeby obserwować otwarcie Londynu, pewnie że za chwilę może być sygnał na up, narazie bez rozstrzygnięcia, ale faktycznie azja nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

DigitalSmoke pisze:Ja napisałem żeby obserwować otwarcie Londynu, pewnie że za chwilę może być sygnał na up, narazie bez rozstrzygnięcia, ale faktycznie azja nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa.
Z jakich potwierdzeń korzystasz z reguły, lub na jakim interwale, szukasz może na M5 lub M15 jakiego wybicia i potwierdzenia w wicku czy jakieś inne metody stosujesz?

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

To zależy od prędkości rynku i pary walutowej. Na ED i GU obserwuję m15. Jako potwierdzeń używam klasycznych ZL, podobnie jak kiedyś rysowałeś, ale w róznych wariantach. Postaram się kiedyś zrobić galerię z moimi ulubionymi.

Edit: na GU jednak up, więc i edek pewnie za nim, a ja idę na śniadanie i chyba na dziś już sobie odpuszczam.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

DigitalSmoke pisze:Postaram się kiedyś zrobić galerię z moimi ulubionymi.

Edit: na GU jednak up, więc i edek pewnie za nim, a ja idę na śniadanie i chyba na dziś już sobie odpuszczam.

Będziemy czekać na galerię :)
ja siedziałem też w kablu ale aktualnie wyszedłem z wszystkich pozcji, chyba czekają na dane dzisiaj o 14:30 są więc niestety ja narazie też odpuszczam

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

No i poszła Ska na ED, na scr jedno z moich potwierdzeń.

Edit: z tymi danymi to masz rację. Dynamika rynku na poziomie zerowym, ale narazie nie zamykam.

Edit2: I jeszcze Armada się wysypała nie mam połączenia nawet z telefonu :( . Co za dzień.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Miałem nie grać, zagrałem, ale chyba dzisiaj nie warto było otwierać platformy. Miłego weekendu. Pozdrowienia.

Obrazek

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Zobacz Czeriwnek, najpierw wyjęli stopy azji dopiero polecieli w longi, poco mieliby ciągnąć w górę cudze zlecenia i dawać komuś zarabiać.

Obrazek

Awatar użytkownika
DigitalSmoke
Pasjonat
Pasjonat

Nie dotrzymałem do TP.

Obrazek

ODPOWIEDZ