wogóle czy ktoś słyszał o uzależnieniu od forexu?? bo zaczynam mieć syndromy
roberttheus pisze:teraz to czas się zastanowić nad Ską na 1.34 obawiam się że to będzie łapanka biedaków pójdziemy wyżej!!!!
zaczyna się to o czym już wspominałem ktoś załadował buy limit na 1.33 i odbijamy w góręNowy123 pisze:roberttheus pisze:teraz to czas się zastanowić nad Ską na 1.34 obawiam się że to będzie łapanka biedaków pójdziemy wyżej!!!!
pojechali eska po slach z 133200 t oteraz niech jada longana 133200
oanda to największy przekręt i lepiej wklej plan na noc bo może byc fajna konsola UP i down Up i down w nieskończoność...dawaj ile pipsów wyłapiesz na tym, wklej schemat m30, h1, h2Bemowo1 pisze:dawno oandy nie wklejałem
70% na edku na krótko, wczoraj było 67% - części prawdopodobnie udało się uciec - dawnno 70 na edku nie widziałem
(teraz banki to mają do wycięcia)
Dzięki za zaproszenie w poniedziałek wylatuję 20 wracam to sie jakoś umówimy.atlanticos pisze:ja i Bemowo jesteśmy wstepnie w sierpniu umowienibo ja też nie tak daleko od stolicy (100km na zachód i nowa autostrada niedaleko wiec godzinka autem)... żaden problem spotkac sie w wiekszym gronie rowniez jak sadzeleemo pisze:
z miła chęcią się spotkam po powrocie.Mieszkam w W-wie i właśnie na Bemowie.Pogadamy przy piwku itakie tam
Pozdrawiam
ale nierównowaga skowiczów trzeba wyciąć rynek dąży albo do monopolizacji albo równowagi innej opcji brak, proste jak forex są tylko albo aż dwa wyjścia góra i dółBemowo1 pisze:dawno oandy nie wklejałem
70% na edku na krótko, wczoraj było 67% - części prawdopodobnie udało się uciec - dawnno 70 na edku nie widziałem
(teraz banki to mają do wycięcia)