doskonała analiza zgadzam się z nią proponuję jednak kupić za 1.33 z tp 1.3310 po największej dźwigni i locie jaki broker oferuje tylko 10 pipek ale jak ucieszy:-) i cały dzień możesz sobie forex darowaćrichard.cali pisze:1.3294 m15,m30 wsparcie można kupić TP 1.3340
DayTrading: Środa 31.07.2013
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 31.07.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2013, 22:17 przez roberttheus, łącznie zmieniany 1 raz.
windsurfing na falach trendu
- zastapmnie
- Pasjonat
na Ujku dzisiaj też narobili smaka na wzrosty, i to dwa razy, nie spodziewałem się, że po tym młotku na m15 zjadą tak nisko... wygląda, że 96,50 nadal w grze...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- atlanticos
- Maniak
rabit pisze:atlanticosatlanticos pisze:a może w bok?rabit pisze:Zloto, dzisiaj moze byc duuuze up po fomc ... albo lecimy ostro w dol
![]()
rabit - na prawde nie odróżniasz żartobliwego tekstu (spowodowanego niejasnościa Twojej wypowiedzi) którego wymowę podkreślają emotikonki od wrogich zaczepek

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
roberttheus pisze:korelacja to gówno lepszy hedge! bemowo to dupna dzielnica choć trochę nowych bloków tam postawili
ja tam na włochach mokotowie i usynowie się najlepiej czuję
We włochach pracuje.
co to okolice NSTommy_Boss pisze:To ja mam najlepiej !!! góry z okna i jeziora duże , życ nie umierać czy to latem czy zimą
Tu przyjedźcie do browaru na świeże piwko![]()
![]()
I te kobiety![]()
![]()
![]()
![]()
góralki
SP500 sie zacieło?
- roberttheus
- Maniak
naprawdę nie byłeś w stanie w tych miejscach zarobić na forex/?? TO JESTEŚ FRAJER KTÓRY SIĘ NIE NADAJE DO TEGO BY NA TYM ZARABIAĆ!!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Jest napisane pod awataremNowy123 pisze:co to okolice NSTommy_Boss pisze:To ja mam najlepiej !!! góry z okna i jeziora duże , życ nie umierać czy to latem czy zimą
![]()
I te kobiety![]()
![]()
![]()
![]()
góralki

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Tommy_Boss pisze:Jest napisane pod awataremNowy123 pisze:co to okolice NSTommy_Boss pisze:To ja mam najlepiej !!! góry z okna i jeziora duże , życ nie umierać czy to latem czy zimą
![]()
I te kobiety![]()
![]()
![]()
![]()
góralki
![]()
![]()
a widzisz nie widzialem myslalem ze ty wiekszy goral a nie nizinny goral

- roberttheus
- Maniak
zazdroszczę też chciałbym w zywcu mieszkaćTommy_Boss pisze:Jest napisane pod awataremNowy123 pisze:co to okolice NSTommy_Boss pisze:To ja mam najlepiej !!! góry z okna i jeziora duże , życ nie umierać czy to latem czy zimą
![]()
I te kobiety![]()
![]()
![]()
![]()
góralki
![]()
![]()