DayTrading: Środa 31.07.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 sie 2013, 00:00

Wzrost
11
27%
Bez zmian
3
7%
Spadek
27
66%

Liczba głosów: 41

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 31.07.2013

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

jakby codzień była taka zmienność na edku to byśmy szybciej powiększali depa. Ale zawsze można spróbować DKK/USD
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

leemo pisze:cześć żabka dokąd zleci edek ?
zabezpieczylem pozycje i jeszcze nie wiem kiedy ja odetne... no chyba ze rynek mi ja wytnie sam :)

oczekujace L mam na 3180 - uwazam ze 3160-80 nas zatrzyma i tam odbijemy z 70-100 pipsow ale blizej tego poziomu bede bardziej myslal nad zasiegiem :564:

-- Dodano: 31 lip 2013, 20:28 --
Bemowo1 pisze:
Takiej korby na edku nie kojarzę,
pytanie tylko czy nie zakończyliśmy dużej 5?????
no wlaśnie uważam ze zakończyliśmy, a korba spowodowana byla po pierwsze zakonczeniem miesiaca, a po drugie tym ze bardzo ciasno zrobilo sie na edku i musieli uwazac zeby sie nie zagalopowac i trendu dlugoterminowego nie zmienic :)

jutro jeszcze marian wiec ostroznosc nadal w cenie :564:

-- Dodano: 31 lip 2013, 20:29 --
roberttheus pisze:jakby codzień była taka zmienność na edku to byśmy szybciej powiększali depa. Ale zawsze można spróbować DKK/USD
ale i zmiennosc na forum bylaby wieksza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
leemo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: leemo »

atlanticos pisze:
leemo pisze:cześć żabka dokąd zleci edek ?
zabezpieczylem pozycje i jeszcze nie wiem kiedy ja odetne... no chyba ze rynek mi ja wytnie sam :)

oczekujace L mam na 3180 - uwazam ze 3160-80 nas zatrzyma i tam odbijemy z 70-100 pipsow ale blizej tego poziomu bede bardziej myslal nad zasiegiem :564:

-- Dodano: 31 lip 2013, 20:28 --
Bemowo1 pisze:
Takiej korby na edku nie kojarzę,
pytanie tylko czy nie zakończyliśmy dużej 5?????
Dzieki za odpowiedz jutro musze pozamykać pozycje od poniedziałku urlop.a jak widzisz EUROPLN bo musze kupić najpużniej w niedziele
Pozdrawiam
no wlaśnie uważam ze zakończyliśmy, a korba spowodowana byla po pierwsze zakonczeniem miesiaca, a po drugie tym ze bardzo ciasno zrobilo sie na edku i musieli uwazac zeby sie nie zagalopowac i trendu dlugoterminowego nie zmienic :)

jutro jeszcze marian wiec ostroznosc nadal w cenie :564:

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

uwaga może być już odbicie ja zamknąłem pozycję S otwartą na górce bo 1.33 może zatrzymać spadki i polecą do góry na 1.34 nawet nie dotykając niższego poziomu z palca pozamykałem hedga całego i tak 100% do przodu więc mogę odpocząć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2013, 21:34 przez roberttheus, łącznie zmieniany 1 raz.
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

Kermit czy ty zarabiasz wiecej czy mniej niż 1000USD/miesiąc, bo mi się wydaje że tworzysz lewizne na tym wątku...z czego żyjesz? w morde twoje wpisy, sam nie wiem jak to podpisać
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

maassk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maassk »

wykres m1 eur/usd

sposob w jaki podeszlismy do 1.3340 dla mnie jest czyms w rodzaju ostatniego tchnienia w osiągnięciu z trudem danego celu

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

kabel

korekta spora, ale nadal jesteśmy w prospadkowym PA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
leemo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: leemo »

richard.cali pisze:Kermit czy ty zarabiasz wiecej czy mniej niż 1000USD/miesiąc, bo mi się wydaje że tworzysz lewizne na tym wątku...z czego żyjesz? w morde twoje wpisy, sam nie wiem jak to podpisać
Rysiu nie wiem ile zarabia żabka ale Ja dzięki niemu lecę sobie z rodzinką na Rodos .I tyle w tym temacie.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

a co powiecie na bujniecie znowu na 13200 jutro EBC :)

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

richard.cali pisze:Kermit czy ty zarabiasz wiecej czy mniej niż 1000USD/miesiąc, bo mi się wyfdaje że tworzysz lewizne na tym wątku...z czego żyjesz? w morde twoje wpisy, sam nie wiem jak to podpisać

Rysiu - to forum nie jest o mnie i moich zarobkach... zarabiam 1 euro miesiecznie - wystarczy czy za malo, za duzo? Jesli przeszkadzaja CI moje wpisy to wiesz co zrobic... masz to w opcjach... Staram sie z Topba dyskutowac normalnie, merytorycznie ale sie nie da, bo jak CI nie pojdzie to dwa dni siedzisz cicho na dupie i sie nie odzywasz...a jak Ci trejd wyjdzie to czepiasz sie wszystkich i obrazasz... Jak potrzebujesz dowartosciowania to sa odpowiedni specjalisci od tego typu dolegliwosci... Wiele razy to obiecywalem ale dzis kilkoma tekstami bezposrednio do mnie przegiales i moja jakakolwiek dalsza dyskusja z Toba sie właśnie zakończyla. Zauwazylem po prostu ze jakby sie do Ciebie nie odnosil to i tak słomy z butow nie wyjmiesz sobie... Wielu pipsow Ci zycze i prosze - komentuj moje analizy i projekcje ile chcesz, ale bez tekstow skierowanych bezposrednio do mojej osoby i nie zwiazanych z tematem forum.... Żegnam i nawet nie wysilaj sie na odpisanie
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Zablokowany