Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Re: Wszystkie pytytania dozwolone-Dla początkujących Forexow
W takim razie nie wiem czemu myślisz, że nie rozumiesz skoro sam sobie odpowiedziałeś pytaniami
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
2013.07.31 07:49:35 FTP: login failed - 530 Login or Password incorrect.
Nie śmiga. Na pewno hasło i login ma byc od myfxbook.com? (wpisuje poprawnie)2013.07.31 07:49:35 Publisher: error connecting to ftp.myfxbook.com:21
-- Dodano: 31 lip 2013, 12:59 --
Ok, mam. FTP login to nie login do myfxbook... Poza tym musiałem przeinstalowac platformę bo nie zapisywała statementu..bfx pisze: Nie śmiga. Na pewno hasło i login ma byc od myfxbook.com? (wpisuje poprawnie)
Dzięki

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Witam
Zastanawia mnie dlaczego zlecenie na eurgbp nie zostało aktywowane?
Czy ktoś potrafi to wyjaśnić?
Z góry dzięki za pomoc
Zastanawia mnie dlaczego zlecenie na eurgbp nie zostało aktywowane?
Czy ktoś potrafi to wyjaśnić?
Z góry dzięki za pomoc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie uwzględniłeś spreadu i cena Ask po której byłoby zrealizowane zlecenie ostatecznie nie doszła do poziomu aktywacji.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam
jest możlwość aby na mt4 jednego brokera otworzyć jednocześnie dwa konta aby można było pracować jednocześnie na demo i na realu a nie logować się za każdym razem,próbowałem otworzyć drugi raz platformę ale nie daje się .
jest możlwość aby na mt4 jednego brokera otworzyć jednocześnie dwa konta aby można było pracować jednocześnie na demo i na realu a nie logować się za każdym razem,próbowałem otworzyć drugi raz platformę ale nie daje się .
Tak, skopiuj katalog z całą platformą do innego folderu i uruchom ją drugi raz logując się już na dane demo (lub real).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witajcie, kiedyś bawiłem się na plus500 i tam np. zakupiłem dolary po 3,10, które podskoczyły potem do 3,20.
Miałem z tego powodu zysk 200zł, lecz potem kurs spadł i ponownie po kilku tygodniach wzrósł do 3,20 lecz ja nie miałem już 200zł zysku tylko 100zł.
Wyżej opisana sytuacja jest czysto hipotetyczna.
Jak nazywa się fachowo ta strata przez przetrzymanie pozycji ? Jacy brokerzy mają najmniejszą tą stratę ?
Miałem z tego powodu zysk 200zł, lecz potem kurs spadł i ponownie po kilku tygodniach wzrósł do 3,20 lecz ja nie miałem już 200zł zysku tylko 100zł.
Jak nazywa się fachowo ta strata przez przetrzymanie pozycji ? Jacy brokerzy mają najmniejszą tą stratę ?
Swap?ufo321 pisze:Witajcie, kiedyś bawiłem się na plus500 i tam np. zakupiłem dolary po 3,10, które podskoczyły potem do 3,20.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

A gdzie ten swap jest najniższy ?
-
- Pasjonat
musisz sam sobie posprawdzać u różnych brokerów. poza tym trochę większy swap u dobrego brokera jest lepszym rozwiązaniem niż najniższy swap u złego.
tutaj możesz sobie zerknąć i porównać. http://www.myfxbook.com/forex-broker-swaps
tutaj możesz sobie zerknąć i porównać. http://www.myfxbook.com/forex-broker-swaps