Dziś marazm albo podbitka niewielka a w poniedziałek LUKA i to duża !!!!!!!!
Hmmm, zresztą co by tu nie klikać to i tak RYNEK zrobi swoje !!!!

A teraz myślami to już ........ WEEKEND !!!

?? Kangurek - czyżby jednak nie proste ABC o którym pisałem ostatniofromagboy pisze:Na AUDUSD jesteśmy w mega kluczowym momencie, biją w high z wczoraj i w praktycznie czterotygodniowy opór w okolicach 0.93. Za chwilę się przekonamy czy wytrzyma czy przebiją, momentum do przebicia w zasadzie jest... Na razie trzymam eLe od poziomu 0.9150, albo będę zamykał na tym oporze albo po przebiciu będzie święto lasu
speedpips pisze:Moje zdanie i wersja dla Edka
Hmmm, zresztą co by tu nie klikać to i tak RYNEK zrobi swoje !!!!![]()
![]()
![]()
A teraz myślami to już ........ WEEKEND !!!![]()
![]()
Tak myślę że będzie luka , później pewnie domkną ale co zarobią to ich !!! STARYCH NIE ODWAŻNYCHNowy123 pisze:speedpips pisze:Moje zdanie i wersja dla Edka
Hmmm, zresztą co by tu nie klikać to i tak RYNEK zrobi swoje !!!!![]()
![]()
![]()
A teraz myślami to już ........ WEEKEND !!!![]()
![]()
a czemu ma byc duza luka ??? jaki czynni ma t o sprawic jakis new jest w weekend czy co![]()
wybory w niemczech na jesien - na jesien JApance maja podac jakies reformy c odo JPy temat
Jak przebiją trwale 0.93 to powinno wynieść cenę na trochę wyższe poziomy niż 0.93600...neonisan pisze:?? Kangurek - czyżby jednak nie proste ABC o którym pisałem ostatniofromagboy pisze:Na AUDUSD jesteśmy w mega kluczowym momencie, biją w high z wczoraj i w praktycznie czterotygodniowy opór w okolicach 0.93. Za chwilę się przekonamy czy wytrzyma czy przebiją, momentum do przebicia w zasadzie jest... Na razie trzymam eLe od poziomu 0.9150, albo będę zamykał na tym oporze albo po przebiciu będzie święto lasu
od zawsze tak robili