TAk z ciekawości to co to za wskaźnik masz po lewej ( opisy ) ???Mark pisze:edek jeszcze troche porośnie![]()
a co tak wspólnie na koncie XM potrejdować a potem spotkanie gdzieśi piwko wypić
DayTrading: Piątek 26.07.2013
Re: DayTrading: Piątek 26.07.2013
pedro pisze:Ciapul pisze:pojedyncza interwencja daje po łapkach spekulantom
a może daje do łapek - zwłaszcza jak wcześniej uprzedzą
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
http://stooq.pl/n/?f=769053
-- Dodano: pt 26-07-2013, 12:21 --
-- Dodano: pt 26-07-2013, 12:21 --
lukweb pisze:Nowy123 pisze:dlugo nie trwal ten zament wczorajszy pod jakiegos malo waznego kolecia wypowiedzSP500 juz jest przed podaniem infa jedynie jeszcze Edek walczy
![]()
zobaczmy jak wejda usaki czy cos znowu posciemniaja
A jak szacujesz SP500 na najbliższe dni?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja tkwie już w sp500 od 15.07; przetrzymałem górkę i mam nadzieje że teraz juz pojdzie zgodnie z przewidywaniami
- czekam na poziom 1550
powiedzmy w drugiej połowie sierpnia - tak to sobie wymyśliłem
- czekam na poziom 1550
Nec Hercules contra plures...
wystarczy 200mln EU żeby ruszyc kursem o 10 gr -to lądek chętnie pogra zNBPCiapul pisze:pedro pisze:Ciapul pisze:pojedyncza interwencja daje po łapkach spekulantom
a może daje do łapek - zwłaszcza jak wcześniej uprzedzą
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
to nie wkaźnik ale robot ea pracuje na korelacji par walutowych ale jak każdy trzeba puszczać zgodnie z trendemspeedpips pisze:TAk z ciekawości to co to za wskaźnik masz po lewej ( opisy ) ???Mark pisze:edek jeszcze troche porośnie![]()
a co tak wspólnie na koncie XM potrejdować a potem spotkanie gdzieśi piwko wypić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
właśnie o to chodzi, ze mało płynny rynek PLN, to idealne miejsce dla stażysty z londynskiego city, do 'pobawienia się' z nbp'em : )wrongWay pisze:wystarczy 200mln EU żeby ruszyc kursem o 10 gr -to lądek chętnie pogra zNBP
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
DziękujęMark pisze:to nie wkaźnik ale robot ea pracuje na korelacji par walutowych ale jak każdy trzeba puszczać zgodnie z trendemspeedpips pisze:TAk z ciekawości to co to za wskaźnik masz po lewej ( opisy ) ???Mark pisze:edek jeszcze troche porośnie![]()
Witam, jeżeli nie przebijemy dzisiaj 1.3300 widze double top na d1. Pozdro
- kk.dreamer
- Pasjonat