a mam kukne jak t osie buja na CFD bo szukam czego co bym mial polaczone wszystko razemmaassk pisze:Nowy123 pisze:maassk pisze:Też tam walne małe S. zobaczymy co z tego bedzie, ale licze na konsekwentne parcie w dol.
Widze, ze w XE wszyscy biją celnie po kilka lotówcos im sie mało oplaci ta promocja
dla jaj wyslalem sprawdzic jak to uja sie ale cos na emaila mi nie przyszlo potwierdzenie wiec daje spokoj sobie chcialem sprawdzi platforem jak buja sie live z CFDsami
sprawdz spam, lub na gmailu ta nową zakładkę
DayTrading: Środa 24.07.2013
Re: DayTrading: Środa 24.07.2013
- roberttheus
- Maniak
Wnioski o zasiłek dla bezrobotnych w USA już jutro 25 lipca, godz. 12.30 GMT. Co sadzicia EUR/USD w góre czy dół?
- roberttheus
- Maniak
co za porażka z tym jenem osłabiają co chwile momentum wzrostowe na gbp/jpy
windsurfing na falach trendu
Polecam poczytać komentarzemainstream informacyjny nadaje od świtu do nocy..iż będzie lepiej...
to nic że nie jest..( a maiło już przecież być...na początku roku w II kwartale...teraz w lipcu... w II półroczu 2013...
Parafrazując piątkowy program z " dawnych czasów "...już za chwileczkę...już za momencik wzrost gospodarczy zacznie się kręcić..."
Wróżbici makro oraz oczywiście Politycy zapewniają dzień i noc iż najgorsze już za strefa EURO...USA czy Chinami...
Kryzys Zadłużenia się skończył...gdyż miał się skończyć i już...
Dawniej były Dekrety Bieruta...Obecnie trwa Epoka Dekretów Banków Centralnych i Rządów " Demokratycznych " wspieranych przez Kapitalistów Wszystkich Narodów...
A tym czasem w Globalnym Segmencie Długu widoczny jest PROCES ODWRÓCENIA TRENDU RENTOWNOŚCI OBLIGACJI ZE SPADKOWEGO NA WZROSTOWY...I TO PODCZAS GDY DŁUG W STREFIE EURO ROŚNIE I JEST OBECNIE NAJWYŻSZY..
UWAGA...ZNACZNIE WYŻSZY NIŻ W MOMENCIE GDY KOLEJNE KRAJE od Irlandii, Grecji, Portugalii po Hiszpanię i Cypr wpadły w czarną dziurę...
http://atafinancialresearch.bblog.pl/wp ... 95837.html
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
-
- Bywalec
NIKKIE up, ¥ się umacnia delikatnie
"Czas to najlepsza cenzura, a cierpliwość - najdoskonalszy nauczyciel" - Chopin
- atlanticos
- Maniak
chyba zmieniam zdanie co do spadków... przyjrzałem się jeszcze raz edkowi i wygląda to na nowy szczyt jutro lub w piątekv albo przynajmniej test poprzedniego... myślałem że skończyliśmy już piątkę ale byłoby zbyt łatwo... muszą jeszcze SL powycinac wiec zabawy do końca tygodnia będzie ciąg dalszy zakończony 5 falą jak dla mnie i nie będę zaskoczony jak jej zasięg będzie nawet większy niż na wykresie poniżej (powiedzmy 1.33) - dopiero wtedy wyjdziemy z klina - osobiście preferuję wyjście dołem ale rynek zweryfikuje

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- fajnynick21
- Gaduła
LAMA GIF- POST SKASOWANY
Ostatnio zmieniony 24 lip 2013, 23:09 przez fajnynick21, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie grasz, nie wygrasz
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Kombinator !!!! żeby Ci sie to tylko czkawką nie odbiło !!!!!!!!!!!!!! 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
- atlanticos
- Maniak
fajnynick21 pisze:Mozna zalozyc kilka tych kont na jedno nazwisko? Zalozylem i wszystko dziala ale nie chce zeby potem mnie obciazyli czy cos w tym XME markets

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz