DayTrading: Środa 24.07.2013
Re: DayTrading: Środa 24.07.2013
[quote="Tommy_Boss"]Kombinator !!!! żeby Ci sie to tylko czkawką nie odbiło !!!!!!!!!!!!!!
[

Ostatnio zmieniony 24 lip 2013, 23:05 przez Mark, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
Mark pisze:trader to kombinator ja założyłem konta na żone i brataTommy_Boss pisze:Kombinator !!!! żeby Ci sie to tylko czkawką nie odbiło !!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
piszcie tu o takich rzeczach to unikalną promocje nastepnym razem na pewno ktos Wam da

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- fajnynick21
- Gaduła
No to mamy panowie grala na forex

Ostatnio zmieniony 24 lip 2013, 23:08 przez fajnynick21, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie grasz, nie wygrasz
cwirusa pisze:EU. Czy zrealizuje sie taki scenariusz???? Malo kto wierzy ... dlatego się zrealizuje
ja wierze

się buduje koleżka, tylko dzisiaj ciut za wysoko poszli

Well, Ben does.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- Tommy_Boss
- Pasjonat
MY Z- XE -TO WSZYSTKO WIDZIMY !!!!!!!!!!!!!!!atlanticos pisze:Mark pisze:trader to kombinator ja założyłem konta na żone i brataTommy_Boss pisze:Kombinator !!!! żeby Ci sie to tylko czkawką nie odbiło !!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
piszcie tu o takich rzeczach to unikalną promocje nastepnym razem na pewno ktos Wam da
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
ja swój post skasowałem skasujcie swoje
- fajnynick21
- Gaduła
CZYTALEM W FAQ-u na ich stronie i mozna miec kilka kont na siebie, wiec wszystko jest legalne:D
Chyba z ta wypłata środków to sciema jest, ktoś wypłacił już cos?
Nie grasz, nie wygrasz
- Tommy_Boss
- Pasjonat
A JA LECĘ NA Nzd/usd - UP !!!!!!!!!!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
nie koniecznie, ja zaliczylem juz pare mc na kontach typu "no deposit bonus", a z kilku sie udalo wyplacic powiedzmy podwojona sume, wiec bardzo prawdopodobne ze to nie jest sciema. ale reki sobie uciac nie damfajnynick21 pisze:CZYTALEM W FAQ-u na ich stronie i mozna miec kilka kont na siebie, wiec wszystko jest legalne:D
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797