tam będę miał sygnał buywirtp pisze:mozna otwierac ss na 1.3201
DayTrading: Środa 24.07.2013
Re: DayTrading: Środa 24.07.2013
- kk.dreamer
- Pasjonat
U mnie dziś na kiwi po 60 pipków w bossie na 0,2 lota i w xe 6 lotów
dzień zaliczam do udanych
na razie przerwa, mam gigantyczną stertę prasowania, niestety jestem kobietą i mam takie przyjemności zaplanowane na wieczór,a muszę się streszczać bo za 2 h trzeba na nielota paczeć co wyczynia
zajrze później

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Też tam walne małe S. zobaczymy co z tego bedzie, ale licze na konsekwentne parcie w dol.
Widze, ze w XE wszyscy biją celnie po kilka lotów
cos im sie mało oplaci ta promocja
Widze, ze w XE wszyscy biją celnie po kilka lotów

Na tej promocji zarobią dzięki nam fortunę,maassk pisze:Też tam walne małe S. zobaczymy co z tego bedzie, ale licze na konsekwentne parcie w dol.
Widze, ze w XE wszyscy biją celnie po kilka lotówcos im sie mało oplaci ta promocja
broker żyje z obrotu i my go zrobimy
trzeba miec duzzzy zapas depoMarcin30 pisze:Od jakiegoś czasu próbuje grać z SonicR. Nastawiam się raczej na wejścia Classic (tj. po wyjściu z chmury Dragon), ale "król Soniców"TAH raczej buduje Swoją pozycję tzw. Scoutami i jeśli niekiedy wydaje mi się to kiepskie zagranie, to suma sumarum wychodzi mu to na dobre. Co myślicie o takim budowaniu pozycji, po 0,02 - 0,05 lota na jednym wejściu.
Na Aud wyszedł ładnie - 800 pips.

radze jeszcze nie otwierac esekmaassk pisze:Też tam walne małe S. zobaczymy co z tego bedzie, ale licze na konsekwentne parcie w dol.
Widze, ze w XE wszyscy biją celnie po kilka lotówcos im sie mało oplaci ta promocja
- kubuś puchatek
- Gaduła
Według mnie też. Chwilowe spadki już raczej za nami.jen-yy pisze:wg mnie usd/cad w górę![]()
maassk pisze:Też tam walne małe S. zobaczymy co z tego bedzie, ale licze na konsekwentne parcie w dol.
dla jaj wyslalem sprawdzic jak to uja sie ale cos na emaila mi nie przyszlo potwierdzenie wiec daje spokoj sobie chcialem sprawdzi platforem jak buja sie live z CFDsami
Nowy123 pisze:maassk pisze:Też tam walne małe S. zobaczymy co z tego bedzie, ale licze na konsekwentne parcie w dol.
dla jaj wyslalem sprawdzic jak to uja sie ale cos na emaila mi nie przyszlo potwierdzenie wiec daje spokoj sobie chcialem sprawdzi platforem jak buja sie live z CFDsami
sprawdz spam, lub na gmailu ta nową zakładkę
-
- Bywalec
ejek i dingo (tak znajomy nazywa eur/nzd) puki co ładnie cisną w dół, euras powinien powoli tracić, bo "niewidzialna ręka rynku" która dane PMI znała już wczoraj to swoje już zarobiła i daje teraz nam czas do popisu na forexie 

"Czas to najlepsza cenzura, a cierpliwość - najdoskonalszy nauczyciel" - Chopin