DayTrading: Środa 24.07.2013
- kk.dreamer
- Pasjonat
Re: DayTrading: Środa 24.07.2013
a rentownosc germanskich obligów w gore - to chyba nie ma takiego optymizmu dla eu
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
jedno ale na indeksach wszystko juz zdyskontowane z nawiazka jestpedro pisze:mega wyniki Niemiec, w sensie PMI... szkoda, że u nas się tak nie da... w ogonie Europy przez najbliższe 50 lat będziemy, z takimi rządami...

bo zgonie z tym co mowione bylo odbicie w 2 polowe roku

- fajnynick21
- Gaduła
- kk.dreamer
- Pasjonat
też mam, akurat jak pisałam to urwał, jak dla mnie to dopiero początekfajnynick21 pisze:ja siedze w kiwi na sell
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
ja mam L na EUR/PLN,
pomimo dobrych danych z UE, wzrostu edka i wczorajszych dobrych danych z Polski nie chce EUR/PLN przebić 4,20.
Myślę, że będziemy świadkami korekty ostatnich spadków do poziomu 4,24 -25.
Ale SL na 4,19 postawiony
pomimo dobrych danych z UE, wzrostu edka i wczorajszych dobrych danych z Polski nie chce EUR/PLN przebić 4,20.
Myślę, że będziemy świadkami korekty ostatnich spadków do poziomu 4,24 -25.
Ale SL na 4,19 postawiony
- fajnynick21
- Gaduła
NA razie kiwi trzyma TL wzrostowa, jak przebije to piwnica (subiektywnie- powinno przebić:)
Nie grasz, nie wygrasz
AUD tez ladnie ruszyl chodz slabo po CHinskich danych dopiero londyn go pociagnalfajnynick21 pisze:ja siedze w kiwi na sell
-- Dodano: śr 24-07-2013, 9:57 --
zastanawi mnie USD JPY ze korelecji nie ma i nie spada przy rosnacym edku

odbicie w drugiej połowie roku, i jeszcze święta przed namiNowy123 pisze:jedno ale na indeksach wszystko juz zdyskontowane z nawiazka jestpedro pisze:mega wyniki Niemiec, w sensie PMI... szkoda, że u nas się tak nie da... w ogonie Europy przez najbliższe 50 lat będziemy, z takimi rządami...wiec czas chyba posprzedawać troche faktow
![]()
bo zgonie z tym co mowione bylo odbicie w 2 polowe roku

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
na razie widac na DAx chwilowa reakcje tylko i po stopach przejazd zobaczymy c ozrobia do konca sesji a sa na oporachpedro pisze:odbicie w drugiej połowie roku, i jeszcze święta przed namiNowy123 pisze:jedno ale na indeksach wszystko juz zdyskontowane z nawiazka jestpedro pisze:mega wyniki Niemiec, w sensie PMI... szkoda, że u nas się tak nie da... w ogonie Europy przez najbliższe 50 lat będziemy, z takimi rządami...wiec czas chyba posprzedawać troche faktow
![]()
bo zgonie z tym co mowione bylo odbicie w 2 polowe roku:D:D