DayTrading: Środa 24.07.2013
Re: DayTrading: Środa 24.07.2013
moze taki cos na kablu
-- Dodano: śr 24-07-2013, 8:29 --
tyle ze ta 5 troche wyzej by byla
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- MowmiSasiad
- Pasjonat
Nie jestem fanem Elliota i Ty Nowy, chyba też go dużo nie używasz, ale z tego co pamiętam to właśnie 3 fala powinna być najmocniejszym uderzeniem a 5 to już tylko wycinanie tych którzy po 3 się ustawili na zmianę trendu.Nowy123 pisze:moze taki cos na kablu
Napisz proszę co sądzisz o jenie w tej chwili, bo to bardziej mnie dotyczy

nie wiem to takie propozycje lecz PMI sa wiec jak EDK zaczna pobijac to KABel tez podjedzieMowmiSasiad pisze:Nie jestem fanem Elliota i Ty Nowy, chyba też go dużo nie używasz, ale z tego co pamiętam to właśnie 3 fala powinna być najmocniejszym uderzeniem a 5 to już tylko wycinanie tych którzy po 3 się ustawili na zmianę trendu.Nowy123 pisze:moze taki cos na kablu
Nowy123 pisze:nie wiem to takie propozycje lecz PMI sa wiec jak EDK zaczna pobijac to KABel tez podjedzieMowmiSasiad pisze:Nie jestem fanem Elliota i Ty Nowy, chyba też go dużo nie używasz, ale z tego co pamiętam to właśnie 3 fala powinna być najmocniejszym uderzeniem a 5 to już tylko wycinanie tych którzy po 3 się ustawili na zmianę trendu.Nowy123 pisze:moze taki cos na kablu
jeszcze Angela da lepsze PMI i będzie kolejny up,

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
MowmiSasiad
z JEne juz pisalem mozemy tak bujac sie 98 - 101 Jesienia maja podac propozycje jakis reform w JApani i NIkkie walczy dalej z oporami wiec mysle ze gra opor wspracie nam pozostalo w takim zakresie do poki nie zrobia jaiegos ruchu
lub na kablu takie cos cel 1555
z JEne juz pisalem mozemy tak bujac sie 98 - 101 Jesienia maja podac propozycje jakis reform w JApani i NIkkie walczy dalej z oporami wiec mysle ze gra opor wspracie nam pozostalo w takim zakresie do poki nie zrobia jaiegos ruchu
lub na kablu takie cos cel 1555
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- kk.dreamer
- Pasjonat
Dla mnie edzio na tę chwile ustawia się spadkowo, ale zaraz dane wiec moze zrobić różne rzeczy 

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- Konrad Pustelnik
- Stały bywalec
gdzie sufit dla edka i ejka?
jeżeli 1.3240-50 zostanie przebite to edek leci w kierunku 1.3350
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
mega wyniki Niemiec, w sensie PMI... szkoda, że u nas się tak nie da... w ogonie Europy przez najbliższe 50 lat będziemy, z takimi rządami... 

Jutro też jest dzień.