eSka usiądzie jak inflacja dojdzie do/lub przekroczy 2%pr7emo pisze:być może w tym momencie instytucje eSki sadzą na uj
DayTrading: Czwartek 18.07.2013
-
- Bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013
"Czas to najlepsza cenzura, a cierpliwość - najdoskonalszy nauczyciel" - Chopin
Imho na - dolarze - cały czas trwa przesłuchanie Be Be - w trakcie lub na koniec coś może powiedzieć ciekawego... co lokalnie "zresetuje rynek"pr7emo pisze:być może w tym momencie instytucje eSki sadzą na uj

Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
18.00 a londek sie jakos nie wyciagał pod koniec
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Wczorajszy sygnał S na EDku zarabia, dzisiaj dobrane dalsze S na kolejnym podbiciu, i czekam cierpliwie na przyspieszenie ruchu w dół;
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
po ostatnich jazdach na forexie, raczej stłumią takie oczekiwania, wloska giełda dziś ładnie urosła to może mieć w krótkm terminie większe przełożenie na rynek. Cichaczem. mogą budować falę wzrostu na euromarekdt pisze:Imho na - dolarze - cały czas trwa przesłuchanie Be Be - w trakcie lub na koniec coś może powiedzieć ciekawego... co lokalnie "zresetuje rynek"pr7emo pisze:być może w tym momencie instytucje eSki sadzą na uj
najlepsze ze ebc dyrukuje obniża stopy, benek też swoje a my nadal przy cenie z 13.09.2012roku
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- zastapmnie
- Pasjonat
ktoś kiedyś, zdaje się Żaba, wspominał o korelacji odwrotnej na parach eur/usd i usd/cad, tymczasem mam wrażenie, jakby jej dzisiaj nie było...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- kk.dreamer
- Pasjonat
Apropo sytuacji na edku 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
kk....kasiu, czyli S, tak 

Tak myślę!
Tak myślę!
- kk.dreamer
- Pasjonat
hehe. No nie kasiuBOCZEK pisze:kk....kasiu, czyli S, tak

Drodzy Panowie Panie również trejdują...