DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013
ben dobrze wie co robi, chodzi o to kto sie pierwszy dowie co powie co zdecydował ben, bo z tego bedzie kaska
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dorzuciłem short na USDPLN 

Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
brak longaantoniZ pisze:Sądzę Bemowo że powinienieś zamieścić wykres audusd i powiedzieć wszystkim co z twoim longiem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
antoniZ
jak wybija mi sl na 1695,5 bedziesz mial powod do pownownego śmiania sie i JELOPA a ja odpisze ryzyko jest wkalkulowane w 3 opcje pod ktore sie gram
jak wybija mi sl na 1695,5 bedziesz mial powod do pownownego śmiania sie i JELOPA a ja odpisze ryzyko jest wkalkulowane w 3 opcje pod ktore sie gram
- atlanticos
- Maniak
Panie i Panowie prosimy o zapięcie pasów. Pasażerów z eskami na ujku i usdpln prosimy o wzięcie czegoś na serce...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
USDCAD ciekawie wyglada
czegoś na serce... / rozwolnienieatlanticos pisze:Panie i Panowie prosimy o zapięcie pasów. Pasażerów z eskami na ujku i usdpln prosimy o wzięcie czegoś na serce...![]()
![]()
nuda panie, nuda
edek jest w miejscu dla mnie nie do gry, odjedzie, trudno, inny scenariusz zakładałem
Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 17:19 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Widzę że bez szału jakiegoś !!!! Edka to spodziewałem się zobaczyć juz na 1.2850
Dobrze że nad jeziorko pojechałem

-- Dodano: czw 18-07-2013, 16:19 --

Kabel to pełna porażka
Dobrze że nad jeziorko pojechałem

-- Dodano: czw 18-07-2013, 16:19 --
Bemowo1 pisze:czegoś na serce... / rozwolnienieatlanticos pisze:Panie i Panowie prosimy o zapięcie pasów. Pasażerów z eskami na ujku i usdpln prosimy o wzięcie czegoś na serce...![]()
![]()

Kabel to pełna porażka

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
jeszcze taki cos taka analogia ale to tylko taka dywagacja z wzgledu na okres wynikow spolek i teatru BErnankiego 

edek m 30,
teraz zadzwonię do wróżki Zofii
teraz zadzwonię do wróżki Zofii