DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Cugan co z tym frankiem?, jakoś nie chce rosnąć.(chf_pln)
Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 19:07 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.
w sumie tak patrzę że na ujku się ten sam wzór utworzył, odrobinke inny przez co poprzednia godzinka z knotem a ta już leci w dół... robi się ciekawie bo zbliża się znowu do 5day high od góry..a ejek pokonał psychologiczne 131.5 kurde i znowu wylazłem z pozycji za wcześnie...(choć teraz na tyle gorąco że w sumie lepiej na spokojnie popatrzeć) Żaba jak tam Twój eskpres raczyłeś wysiąść?
kabel to chyba za chwile w konsole wpadnie...

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Co za obsuwa u Jankesa? Czyżby jednak.... 

raczej powinien się osłabiać... do USD... jest jedno ale - czy będzie używany jako bezpieczna waluta? w momencie kiedy będą lecieć indeksy w dół?karnak pisze:Cugan co z tym frankiem?, jakoś nie chce rosnąć.
CHF i JPY są za takie uważane...
i co z tymi ujemnymi stopami procentowymi SNB ?
-- Dodano: czw 18-07-2013, 17:51 --
Za chwile aukcja 10latek.,
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
karnak pisze:Co za obsuwa u Jankesa? Czyżby jednak....
czekac trzeba na zamkniecie
tak opcja mala tez wgrze analogia S trzymam zobaczymy byli blisko mojego SL na 1695,5

ale to by mislieli mocnie przycisnac w dol
-- Dodano: czw 18-07-2013, 18:54 --
moga tak po 0,10 , 20 % znowu jechac w gore po 1 2 3 ptk

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
(Przepraszam, nie ten watek)Witam. Jestem tu nowy. Widze, ze trafilem na dobre forum, gdyz poziom humoru forumowiczow wsrod zgielku swiec uwydatnia charaktery
Ja wiem, ze nikt tu nie sprzedaje sygnalow tylko wydaje swoje opinie na temat, ale chcialbym chlopaki i dziewczyny, ze tak powiem.. wkupic sie w Wasza brac
Ja wiem, ze takich jak to setki, ale chcialbym sie nauczyc trejdowac od wyjadaczy, chcialbym wiedziec jakich wskaznikow sie trzymac, jakie formacje maja najwieksze wyrzuty. Domyslam sie, ze nie chce sie Wam tlumaczyc, ale chcialbym tylko poznac Wasza droge nauki, te najwazniejsze momenty. Siedze Tu codziennie i analizuje i w sunie nawet sie nie przywitalem : Kamil

- Tommy_Boss
- Pasjonat
Nigdy ale to nigdy nie sugeruj się WPISAMI innych , naucz się sam podejmować decyzję o zajęciu pozycji.
W końcu to tylko luźne opinie
NAJWAŻNIEJSZE !!!!!!! UNIKAJ TROLI I ICH SYGNALÓW !!!!!!!!!!!
W końcu to tylko luźne opinie

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
- atlanticos
- Maniak
na edku 1.3070 puscilem hedge'a w gore zeby zabezpieczyc eske - edek wg mnie jutro maks 1.3130 i do dołu... kierunek juz obrany tylko godzina startu przesunieta wg mnie... potem wrzuce wykres bo teraz Lecha ogladamlaktor pisze:w sumie tak patrzę że na ujku się ten sam wzór utworzył, odrobinke inny przez co poprzednia godzinka z knotem a ta już leci w dół... robi się ciekawie bo zbliża się znowu do 5day high od góry..a ejek pokonał psychologiczne 131.5 kurde i znowu wylazłem z pozycji za wcześnie...(choć teraz na tyle gorąco że w sumie lepiej na spokojnie popatrzeć) Żaba jak tam Twój eskpres raczyłeś wysiąść?![]()

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- kk.dreamer
- Pasjonat
Hehe. Tommy to trzeba by zmajstrować i powiesić na tablicy WYKAZ TROLITommy_Boss pisze:Nigdy ale to nigdy nie sugeruj się WPISAMI innych , naucz się sam podejmować decyzję o zajęciu pozycji.
W końcu to tylko luźne opinie![]()

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
ja bym zaczął od popularnych wskaźników I nauczył się rozpoznawać dywergencje, następnie, a raczej wcześniej rozpoznawać formacje świecowe, wyznaczać linie trendu I sparcia opory oraz jeżeli to ci nie wystarczy poszukaj sobie jakiegoś dodatkowego systemu albo wskaźnika co ci pomoże na początek rozpoznawać wejścia I najważniejsze - musisz spędzić sporo czasu z wykresem żeby się nauczyć co tam na rynku się dzieje I w jaki sposób się to odbywa. nie zapomnij też o przeglądaniu kalendarza wydarzeń na każdy dzień. pozdrawiam I życzę wielu pisów 

"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"