mialem ustawione SL na 15 pipsa zysku i czekale mna targeta lecz mi skasowali przez dane nic U J odwrót dobry momet byl jak pisalem o Skk.dreamer pisze:nowy po tym zamieszaniu trzymasz dalej s na kangurze?
DayTrading: Poniedziałek 15.07.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.07.2013
na kablu i edku wygląda mi to na wycinkę SL na S
Edku znowu kiszona 1300 13100
U J powinni isc za ciosem zaraz i zjechac 99 70
99 50 EM 50 na 1h
U J powinni isc za ciosem zaraz i zjechac 99 70
99 50 EM 50 na 1h
Trochę to zbyt oczywiste na ujku, cofka mlutka, skośni trzymali kurs, europa podbiła na te 100.5x, dane... skosni nie handlują, aż się prosi o eskę - zbyt oczywisy setup, ale kto wie...Nowy123 pisze:mialem ustawione SL na 15 pipsa zysku i czekale mna targeta lecz mi skasowali przez dane nic U J odwrót dobry momet byl jak pisalem o Skk.dreamer pisze:nowy po tym zamieszaniu trzymasz dalej s na kangurze?
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Jak ich ogrywasz to robią wszystko aby cię zdenerwować i "wyautować". Mi platforma chodzi ale zauważyłem, że ostatnio zbyt często zmieniają spread - wcześniej tak nie było.Bemowo1 pisze:i bossa ponownie wyłączyła światło
Trzymaj się
- kk.dreamer
- Pasjonat
urwałam na tym Twoim S dla siebie 17 pipkówNowy123 pisze:mialem ustawione SL na 15 pipsa zysku i czekale mna targeta lecz mi skasowali przez dane nic U J odwrót dobry momet byl jak pisalem o Skk.dreamer pisze:nowy po tym zamieszaniu trzymasz dalej s na kangurze?

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
kk.dreamer pisze:urwałam na tym Twoim S dla siebie 17 pipkówNowy123 pisze:mialem ustawione SL na 15 pipsa zysku i czekale mna targeta lecz mi skasowali przez dane nic U J odwrót dobry momet byl jak pisalem o Skk.dreamer pisze:nowy po tym zamieszaniu trzymasz dalej s na kangurze?coś mi nie pasowało i zamknęłam, a potem był strzał w górę
ja jak idzie sygnal w dorba strone i jest zysk ustawiam SP sobie na zysk i obserwoje ja ksie byczki i misie panosza i operuje SL z ustawionym targetem co by nie bylo niespodzianki jak dane lub jakis pa..can za przproszeniem cos pusci plote czy wyjdzie jakis bankier czy polityk i namieszaja na EDKU co by jakikolwiek zysk byl na na kangorze dalej poluje na S bo jak stopy maja isc w dol to

- kk.dreamer
- Pasjonat
ja jak idzie sygnal w dorba strone i jest zysk ustawiam SP sobie na zysk i obserwoje ja ksie byczki i misie panosza i operuje SL z ustawionym targetem co by nie bylo niespodzianki jak dane lub jakis pa..can za przproszeniem cos pusci plote czy wyjdzie jakis bankier czy polityk i namieszaja na EDKU co by jakikolwiek zysk byl na na kangorze dalej poluje na S bo jak stopy maja isc w dol to
[/quote]
czyli czekasz jak minie zamieszanie po danych i czekasz na kolejny potwierdzony sygnał na S?

czyli czekasz jak minie zamieszanie po danych i czekasz na kolejny potwierdzony sygnał na S?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
fromagboy pisze:Trochę to zbyt oczywiste na ujku, cofka mlutka, skośni trzymali kurs, europa podbiła na te 100.5x, dane... skosni nie handlują, aż się prosi o eskę - zbyt oczywisy setup, ale kto wie...Nowy123 pisze:mialem ustawione SL na 15 pipsa zysku i czekale mna targeta lecz mi skasowali przez dane nic U J odwrót dobry momet byl jak pisalem o Skk.dreamer pisze:nowy po tym zamieszaniu trzymasz dalej s na kangurze?
nic zobaczymy co SP500 wykreci bo tam powinni cofnac w koncu i postraszyc ta banke nadmuchana 2 szczytem to cofnie i U J poczekamy moze jeszcze spróbują podbic U J
Na Ejku to już nowy szczyt czy co ??? pogubiłem się !!