Dokładnie tak jak z luką weekendową. Ruchy o tej godzinie na rynku są minimalne, za to rosną spready. Także tutaj akurat byłą sytuacja ekstremalna z danymi bo jest niezwykle rzadkie bo to martwy okres na rynku.mih82 pisze:Czy jak bym miał otwarte zlecenie przed przerwą i ustawionego stop losa lub take profit czy trailnstop to też by nie zadział bo nie działał ich system czyli tez stracił bym pieniądze - to raczej nie jest ok.
FXsalt , www.fxsalt.com
Re: FXsalt , www.fxsalt.com
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Witam, mam taki problem próbuje otworzyć demo w dniu dzisiejszym i się nie da i zastanawiam się ja mam tylko taki problem dziś czy wszyscy ??? suport poza zasięgiem i nie czaje co się dzieje
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”
nortonx pisze:Witam, mam taki problem próbuje otworzyć demo w dniu dzisiejszym i się nie da i zastanawiam się ja mam tylko taki problem dziś czy wszyscy ??? suport poza zasięgiem i nie czaje co się dzieje
Były jakieś problemy techniczne, ale podobno tylko przez 20minut. Wszystko powinno być teraz ok - sprawdź proszę.
Z tego co mówią support był dostępny.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Akhh pisze:nortonx pisze:Witam, mam taki problem próbuje otworzyć demo w dniu dzisiejszym i się nie da i zastanawiam się ja mam tylko taki problem dziś czy wszyscy ??? suport poza zasięgiem i nie czaje co się dzieje
Były jakieś problemy techniczne, ale podobno tylko przez 20minut. Wszystko powinno być teraz ok - sprawdź proszę.
Z tego co mówią support był dostępny.
dzisiaj już wszystko działa jak dawniej
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”
Są wyniki konkursu:
Kochani Klienci!
W końcu podajemy wyniki SPRING PIP$!
Konkurs dobiegł końca w piątek, 28 czerwca o godzinie 21:30 czasu CET.
Walka pomiędzy pierwszą trójką była zacięta do samego końca - i chociaż obecny zwycięzca wysunął się na prowadzenie ponad trzy tygodnie temu, to cały czas czuł za plecami zawodnika który w ostatecznym rozrachunku zajął miejsce drugie.
Serdecznie gratulujemy tak wspaniałych wyników, biorąc pod uwagę tylko (niecały) trzymiesięczny okres trwania zawodów, i z całego serca życzymy traderom utrzymania - a nawet podnoszenia swoich umiejętności w dochodowych inwestycjach na rynku Forex razem z FXSalt!
A oto lista pięciu zwycięzców:
Miejsce 1. nagroda 2000$ - Klient ID **938 - wzrost wartości konta o 2747,87% !
Miejsce 2. nagroda 1000$ - Klient ID **956 - wzrost wartości konta o 1961,18% !
Miejsce 3. nagroda 500$ - Klient ID **947 - wzrost wartości konta o 826,30% !
Miejsce 4. nagroda 200$ - Klient ID **973 - wzrost wartości konta o 264,58% !
Miejsce 5. nagroda 100$ - Klient ID **935 - wzrost wartości konta o 183,73% !
Kochani Klienci!
W końcu podajemy wyniki SPRING PIP$!
Konkurs dobiegł końca w piątek, 28 czerwca o godzinie 21:30 czasu CET.
Walka pomiędzy pierwszą trójką była zacięta do samego końca - i chociaż obecny zwycięzca wysunął się na prowadzenie ponad trzy tygodnie temu, to cały czas czuł za plecami zawodnika który w ostatecznym rozrachunku zajął miejsce drugie.
Serdecznie gratulujemy tak wspaniałych wyników, biorąc pod uwagę tylko (niecały) trzymiesięczny okres trwania zawodów, i z całego serca życzymy traderom utrzymania - a nawet podnoszenia swoich umiejętności w dochodowych inwestycjach na rynku Forex razem z FXSalt!
A oto lista pięciu zwycięzców:
Miejsce 1. nagroda 2000$ - Klient ID **938 - wzrost wartości konta o 2747,87% !
Miejsce 2. nagroda 1000$ - Klient ID **956 - wzrost wartości konta o 1961,18% !
Miejsce 3. nagroda 500$ - Klient ID **947 - wzrost wartości konta o 826,30% !
Miejsce 4. nagroda 200$ - Klient ID **973 - wzrost wartości konta o 264,58% !
Miejsce 5. nagroda 100$ - Klient ID **935 - wzrost wartości konta o 183,73% !
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
- bartek1916
- Pasjonat
czesc,
przegladam oferte fxsalt i za cholere nie moge sie doszukac wielkosci oplat transakcyjnych. mam na mysli wielkosc prowizji (przy zmiennym spreadzie) oraz wielkosc spreadow w przypadku stalego (na stronei wyczytalem ze jest mozliwosc stalego spreadu gdzie prowizja jest juz wliczona). macie moze gdzie info o tym?
przegladam oferte fxsalt i za cholere nie moge sie doszukac wielkosci oplat transakcyjnych. mam na mysli wielkosc prowizji (przy zmiennym spreadzie) oraz wielkosc spreadow w przypadku stalego (na stronei wyczytalem ze jest mozliwosc stalego spreadu gdzie prowizja jest juz wliczona). macie moze gdzie info o tym?
- brett_sinclair
- Uczestnik
Salt chyba nie oferuje kont o stałym spreadzie. Wielkości opłat znajdziesz na ich stronie: http://www.fxsalt.com/contact-us-pl-PL/faq-pl-PL/, a spready (nie tylko FXSALT) pokazuje comparic: http://comparic.pl/brokerzy-2/spready-na-zywo/
pozdrawiam
pozdrawiam
W FxSalt tak naprawdę jest jedno konto, czyli zmienny spread + prowizja. Konta instytucjonalne to zaszłość - niedługo tego już nie powinno być na stronie.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
- bartek1916
- Pasjonat
Wiec wyzsze niz w Armadzie
bartek1916 pisze:Wiec wyzsze niz w Armadzie
Tak.
Natomiast poślizgi podobno niższe. Tutaj wiadomość od jednego z forumowiczów skalpujących rynek w momentach najwyższych ruchów.
Ja ostatnio gram na dłuższy termin dlatego ciężko mi to stwierdzić.
Przy okazji wywiadu dotyczącego SpringPips pewnie pojawi się taka informacja. A jest to osoba, która testowała większość brokerów.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów