DayTrading: Czwartek 11.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 11.07.2013
a eduardo usypia czujność
http://www.zerohedge.com/news/2013-07-1 ... died-again
obastawiac ktor pierwsz dojedzie JPY czy SP500 obstawiam SP500 w dol jak tylko skoncza dystrybucje
obastawiac ktor pierwsz dojedzie JPY czy SP500 obstawiam SP500 w dol jak tylko skoncza dystrybucje
ED i polowanie na HL:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Panowie a gdzieś tam w tle Green Brother patrzy...Wiemy, że słowo słowem Atlanticos, ale chyba forumowa Brać chętnie by cię z niego zwolniła. Za mało tu zielono bez ciebie drogi kolego 

- Tommy_Boss
- Pasjonat
A może 1,298 ?????karnak pisze:ED i polowanie na HL:
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
A może nie zejdą poniżej dzisiejszego LowTommy_Boss pisze:A może 1,298 ?????karnak pisze:ED i polowanie na HL:

ED dla sadomasochistów, jeśli ktoś tu regularnie zarabia to czapki z głów.
dla mnie jest całkiem okej, nie kumam zupełnie ejka - dla tych, którzy tam grają beret z głowycajto pisze:
ED dla sadomasochistów, jeśli ktoś tu regularnie zarabia to czapki z głów.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
UFFFF najgorzej to u mnie z C_I_E_R_P_L_I_W_O_Ś_C_I_Ą !!!!!!!
Ale Ejek idzi UP
mam TP na 128,95
Ale Ejek idzi UP

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
C_I_E_R_P_L_I_W_O_Ś_C_I_Ą !!!!!!!Tommy_Boss pisze:UFFFF najgorzej to u mnie z C_I_E_R_P_L_I_W_O_Ś_C_I_Ą !!!!!!!
Ale Ejek idzi UP
mnie też ch ,... strzela, czasem włączam automat, jak zapowiada się mordobicie i to najlepsze rozwiązanie.
Leją się, krew tryska, a ja stoję za rogiem i głowę tylko wyglądam