Jak na razie to łączę PA i Ichimoku

Czasem się odezwę, ale analiz do końca tygodnia niestety nie będzie z mojej strony zgodnie z obietnicą... a kusi bo sytuacja bardzo ciekawa na niektórych parachsmag pisze:Panowie a gdzieś tam w tle Green Brother patrzy...Wiemy, że słowo słowem Atlanticos, ale chyba forumowa Brać chętnie by cię z niego zwolniła. Za mało tu zielono bez ciebie drogi kolego
Widzę, że dotrzymałeś drugi warunekatlanticos pisze:Czasem się odezwę, ale analiz do końca tygodnia niestety nie będzie z mojej strony zgodnie z obietnicą... a kusi bo sytuacja bardzo ciekawa na niektórych parachsmag pisze:Panowie a gdzieś tam w tle Green Brother patrzy...Wiemy, że słowo słowem Atlanticos, ale chyba forumowa Brać chętnie by cię z niego zwolniła. Za mało tu zielono bez ciebie drogi kolego![]()
Dawaj przecież każdy rozum ma i sam decyduje co zrobi.atlanticos pisze:Czasem się odezwę, ale analiz do końca tygodnia niestety nie będzie z mojej strony zgodnie z obietnicą... a kusi bo sytuacja bardzo ciekawa na niektórych parachsmag pisze:Panowie a gdzieś tam w tle Green Brother patrzy...Wiemy, że słowo słowem Atlanticos, ale chyba forumowa Brać chętnie by cię z niego zwolniła. Za mało tu zielono bez ciebie drogi kolego![]()
usypia czujnośćTommy_Boss pisze:A Edek stoi i co ????? Hmmmmm
słowo to słowo... nie będę przecież robił z gęby d...Bemowo1 pisze:
Widzę, że dotrzymałeś drugi warunek![]()
![]()
![]()
A ja w S siedzę i czekamBemowo1 pisze:usypia czujnośćTommy_Boss pisze:A Edek stoi i co ????? Hmmmmm
ja skalpuje M1 na LTommy_Boss pisze:A ja w S siedzę i czekamBemowo1 pisze:usypia czujnośćTommy_Boss pisze:A Edek stoi i co ????? Hmmmmm