DayTrading: Czwartek 11.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 11.07.2013
pachnie reklamą?
- Tommy_Boss
- Pasjonat
UUUlala jedziemy na Ujku i Ejku
Coś ostatnio siada mi ta para
Coś ostatnio siada mi ta para

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Pawel Szymanczyk pisze:fromagboy pisze:Nie ma hajsu na rynku jak widać, ciekawe gdzie jest, bo gdzieś musi być.
Dobrałbym trochę na es na ujocie, ale płynność mizerna, obaczym po 18.
edit
brałem na piwocie po 99.36
dzisiaj ponad 22tys zl zysku.http://tradepolonica.pl/aktualne-wyniki ... forex.html
az samemu ciezko mi w to uwierzyc![]()
![]()
![]()
![]()
Zakladam firme i dalej inwestuje.Dziekuje
Wiec chyba wszyscy sporo zarobili przy takich ruchach.
co to reklama dzwignia handlu jak widze

-- Dodano: czw 11-07-2013, 18:29 --
maassk pisze:pachnie reklamą?
eeee co ty

-
- Stały bywalec
taaaa .poprostu nie spodziewalem sie ze tyle mozna zarobic w jeden dzien
stad ten zachwyt.

mozna i wiecej zalezy jakimi pozycjami grasz i jak piramidujeszPawel Szymanczyk pisze:taaaa .poprostu nie spodziewalem sie ze tyle mozna zarobic w jeden dzienstad ten zachwyt.
jak to się nie spodziewałeś, przecież to forex
Expect unexpected
Expect unexpected

Cóż, EDek mi nie wypalił z "moim" L. Trudno, przy takiej dynamice można wysiąść, trzeba czekać na inną okazję.
Teraz polowanie na wejście w L na korekcie, najlepiej w okolicach HL, tylko gdzie to będzie?
Ale co tam ED, szykuje się ciekawa sprawa u Jankesa - ważnym poziomem, gdzie może dojść do większej korekty CAŁEGO rynku jest złote fibo 61,8% zniesienia 2 letnich spadków 2000 - 2002 na NASDAQu, to już niewiele do tego poziomu tylko ok. 40 punktów i może być tłuste S:
Teraz polowanie na wejście w L na korekcie, najlepiej w okolicach HL, tylko gdzie to będzie?

Ale co tam ED, szykuje się ciekawa sprawa u Jankesa - ważnym poziomem, gdzie może dojść do większej korekty CAŁEGO rynku jest złote fibo 61,8% zniesienia 2 letnich spadków 2000 - 2002 na NASDAQu, to już niewiele do tego poziomu tylko ok. 40 punktów i może być tłuste S:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
U J podbijaja pejsiki ladnie
zaraz podjaj na opory skad bylo Esowane
i nie przejda teg oz miejsca moze na cofce sie L dobierze zobaczymy
co zrobi KIW KABGARO czekam na L pod korekte tej fali przynajmniej do pierwszefo fibo moze do 50 % fibo na 1 h

co zrobi KIW KABGARO czekam na L pod korekte tej fali przynajmniej do pierwszefo fibo moze do 50 % fibo na 1 h
Ostatnio zmieniony 11 lip 2013, 18:37 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Na kablu tworzy się ładna formacje flagi. Po wybyciu może ruszyc aż do oporu na 1.53
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
temek pisze:Na kablu tworzy się ładna formacje flagi. Po wybyciu może ruszyc aż do oporu na 1.53
zobaczymy jutro czy wybija ale widze jeszcze jedno zejscie w dol ABCDE