DayTrading: Środa 10.07.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 lip 2013, 00:00

Wzrost
19
40%
Bez zmian
7
15%
Spadek
22
46%

Liczba głosów: 48

karnak
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 10.07.2013

Nieprzeczytany post autor: karnak »

richard.cali pisze:chłopcze Karnak, sporo osób czeka na Bernanke tutaj i dzieciaku nie wpisuj głupot jeśli nie masz nic do napisania, daj wykres jakiś, i nie siej spustoszenia wokół własnej osoby....
wklej wykres to się pośmiejemy troche :P
Zresztą to nie dziwne zachowanie z Twojej strony, bo przejrzałem Twoje wpisy z ostatnich dni i nie ma tam takiego, w którym podałeś na bieżąco co zająłeś i po ile.
Więc mnie nie pouczaj po czasie i nie cwaniakuj.
Bez odbioru, bo nie mam zamiaru dłużej z Tobą polemizować.

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

karnak pisze:
richard.cali pisze:chłopcze Karnak, sporo osób czeka na Bernanke tutaj i dzieciaku nie wpisuj głupot jeśli nie masz nic do napisania, daj wykres jakiś, i nie siej spustoszenia wokół własnej osoby....
wklej wykres to się pośmiejemy troche :P
Zresztą to nie dziwne zachowanie z Twojej strony, bo przejrzałem Twoje wpisy z ostatnich dni i nie ma tam takiego, w którym podałeś na bieżąco co zająłeś i po ile.
Więc mnie nie pouczaj po czasie i nie cwaniakuj.
Bez odbioru, bo nie mam zamiaru dłużej z Tobą polemizować.
Dla Ciebie i Kermita, najwyraźniej źle czytałeś..to wykres z kilka godzin temu, naprawde nie mam ochoty ci odpisywać, bo według mnie masz mleko pod nosem, Kermit przynajmniej coś wnosi, będe to dalej obserwował...
Karnak nikt ciebie nie bedzie tutaj szanował póki nic nie wkleisz ĆIPO :)
DAWNO MYŚLAŁEM ŻE KERMIT POWINIEN MNIEJ POSTOWAĆ DLA WAC ĆIP, pewności jednak nie mam nadal...i tyle ĆIPY

Obrazek
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

richard.cali pisze: to wykres z kilka godzin temu
wygląda to obiecująco, też pod to zamierzałem grac ale dzis jest dzień w którym niejeden scenariusz mogą zanegowac, a jeśli ten orgr będzie miał byc realizowany to spokojnie mozna bedzie wejsc jutro i dobrze na tym zarobic majac potwierdzenie L bo obecnie takiego nie ma...
a co do polemiki to czy Ty musisz ciągle kogoś sie czepiac? Przeciez i tak rynek weryfikuje każdego z Nas, okaże się czy rację masz Ty czy Karnak. Ja zaryzykowalem w piatek, nie udalo sie, dane byly inne i wczoraj z tego wyszedlem, Ty wczoraj widziales poziomy powyzej 1.29 a gdzie wyladowalismy sam wiesz... To tylko rynek i orlem jest ten kto regularnie zarabia, a metodologia nie ma znaczenia wiec wrzucaj wiecej wykresow, nie po to zeby ktos mial ubaw tylko po to zeby miec przeglad innych badz podobnych punktow widzenia, nie zgadzasz sie z kims to Twoja sprawa, ale nie neguj - więcej pokory
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

atlanticos pisze:
richard.cali pisze: to wykres z kilka godzin temu
wygląda to obiecująco, też pod to zamierzałem grac ale dzis jest dzień w którym niejeden scenariusz mogą zanegowac, a jeśli ten orgr będzie miał byc realizowany to spokojnie mozna bedzie wejsc jutro i dobrze na tym zarobic majac potwierdzenie L bo obecnie takiego nie ma...
a co do polemiki to czy Ty musisz ciągle kogoś sie czepiac? Przeciez i tak rynek weryfikuje każdego z Nas, okaże się czy rację masz Ty czy Karnak. Ja zaryzykowalem w piatek, nie udalo sie, dane byly inne i wczoraj z tego wyszedlem, Ty wczoraj widziales poziomy powyzej 1.29 a gdzie wyladowalismy sam wiesz... To tylko rynek i orlem jest ten kto regularnie zarabia, a metodologia nie ma znaczenia wiec wrzucaj wiecej wykresow, nie po to zeby ktos mial ubaw tylko po to zeby miec przeglad innych badz podobnych punktow widzenia, nie zgadzasz sie z kims to Twoja sprawa, ale nie neguj - więcej pokory
Nigdzie nie wylądowałem, na zero z jednej pozycji, to fakt, NIE ZAMYKAM STRAT , ta pozycja jest już na +, nie rozumiem do końca twojego podejścia a myslałem że jesteśmy bratnimi duszami, chyba nie jednak...
sporo jednak czasu więc bym zakończył, nie licz że używam SL :P
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

riczard bo ty tak chcesz :)

czy nie widzisz ze FOMC najepir o 20 :) jest jesl itam bedzie wiekszosc glosow za lzaciesnianiem to bedzie DIP w dol a bene dopiero po 22

-- Dodano: śr 10-07-2013, 18:52 --

ciekaw co na SP500 dystrybucje robia ladna swieczuszk czarna na oporach czy cos podkreca pod FOMC czy benka

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nowy123 pisze:riczard bo ty tak chcesz :)

czy nie widzisz ze FOMC najepir o 20 :) jest jesl itam bedzie wiekszosc glosow za lzaciesnianiem to bedzie DIP w dol a bene dopiero po 22
całe depo w L na edku, tyllko L dokładać na korektach, no ale jak ktoś ich nie widzi :shock:
oprócz tego są dwie kategorie osób
1. Mistrz i wiem że chodźby sie paliło nie powtwierdzi i dobrze...
2. Obserwatorzy forum z dużym doświadczeniem którzy wpisują cokolwiek żadziej niż 2 miesiące co wpis...
3. Reszta twierdząca że bedą spadki....

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

eur aud jednak skorekcił spadki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
książe ciemności
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: książe ciemności »

gdzie można obejrzeć bena

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

richard.cali pisze:
Nowy123 pisze:riczard bo ty tak chcesz :)

całe depo w L na edku, tyllko L dokładać na korektach, no ale jak ktoś ich nie widzi :shock:
oprócz tego są dwie kategorie osób
1. Mistrz i wiem że chodźby sie paliło nie powtwierdzi i dobrze...
2. Obserwatorzy forum z dużym doświadczeniem którzy wpisują cokolwiek żadziej niż 2 miesiące co wpis...
3. Reszta twierdząca że bedą spadki....

spoko ja wole poczekać niz ryzykować by to co dali na podbiciu oddac na zero lub jeszcze stracic jak i na U J z S

ty cale depo a ja spokojnie poczekam co zrobia :)

ladnie jeszcze troche SL eska zbiorą :) :mrgreen:

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Jones »

Bemowo1 pisze:eur aud jednak skorekcił spadki
powinni przebić ta linie :D
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones