KANGARO system
na razie spoko

a trzeba było w L wczoraj wchodzić, a nie teraz wróżyć spadek, proponuje wejście na korekcie...karnak pisze:ED:
Bemowo1 pisze:a kabelek popadł w drugą dziurę i się zastanawia - znajduje się już nad lustrem wody - zielona średnia - często po jej pokonaniu zmiana trendu
Wczoraj nie, bo wg mojego systemu nie miałem sygnału.richard.cali pisze:a trzeba było w L wczoraj wchodzić, a nie teraz wróżyć spadek, proponuje wejście na korekcie...karnak pisze:ED:
jesli nie potrafisz wyznaczyć korekty to bardzo źle, ja jako orzeł moge zaproponować ci spotaknie w wąskim małym pomieszczeniu z którego pewnie nie wyjdzieszkarnak pisze:Wczoraj nie, bo wg mojego systemu nie miałem sygnału.richard.cali pisze:a trzeba było w L wczoraj wchodzić, a nie teraz wróżyć spadek, proponuje wejście na korekcie...karnak pisze:ED:
W "moje" L wejdę, jak będę miał sygnał, ale to jeszcze nie teraz.
Aha, jak proponujesz to wejście na korekcie to może pokażesz on line miejsce - zobaczymy, czy jesteś taki orzeł.
To na drugi raz nie wychylaj się z takimi propozycjami, a czy ja potrafię to moja sprawa.richard.cali pisze:karnak pisze:richard.cali pisze:
a trzeba było w L wczoraj wchodzić, a nie teraz wróżyć spadek, proponuje wejście na korekcie...
jesli nie potrafisz wyznaczyć korekty to bardzo źle, ja jako orzeł moge zaproponować ci spotaknie w wąskim małym pomieszczeniu z którego pewnie nie wyjdziesz