DayTrading: Środa 10.07.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 lip 2013, 00:00

Wzrost
19
40%
Bez zmian
7
15%
Spadek
22
46%

Liczba głosów: 48

antoniZ
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 10.07.2013

Nieprzeczytany post autor: antoniZ »

Bemowo1 pisze:
neonisan pisze:
zmienię stopkę do końca tygodnia jak rabbit swego czasu na "dupa ze mnie, a nie trejder" :d ... :564:
Żaba do końca tygodnia milczy - z kim się będzie kłócił Rysiek :(
????????????? :d[/quote]

Ja chyba też zmienię "na dupa trejder", mimo przeszło 70 pips w kielni czuję się jakbym skreslił 6 w totka a kuponu nie wysłał :?
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Bemowo1 pisze:
smag pisze:heh, mówiłem, że będzie naprawiał co poprzednio napsuł..:)
pamiętam,
A ja z kolei pisałem, że dziwne to trochę tutaj jest, iż wszyscy widzą L jak najmniej są spodziewane, a przy kluczowym wsparciu zdecydowanie mniej.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

neonisan pisze:
atlanticos pisze:Bemowo - zerknij na inne pary...wszystki już wróciły do punktu wyjścia... polecam szczególnie usdcad na h1 i h4... pokazuje siłę dolara :564:

jak dla mnie edek dziś lub jutro pierwsze wsparcie 2810, kolejne 2760 - jak zobaczę dziś poziom Ryszarda czyli 1.30 to obiecuje że do końca tygodnia nie zamieszczę tu żadnej analizy i zmienię stopkę do końca tygodnia jak rabbit swego czasu na "dupa ze mnie, a nie trejder" :d ... :564:
Żaba do końca tygodnia milczy - z kim się będzie kłócił Rysiek :(
zycie :( ale dzięki temu właśnie wziąłem S na osłodę tego milczenia... liczyłem jutro na L na 2830 ale S na 1.3005 nie gorzej powinno dac zarobic :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Nowy looknij jakie zaprzeczenie UJ -> EJ.
Teraz to te crossy Jenowe tak się rozjechały jak by koła nie od tej samej fury były....
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Zablokowany