Liznęli 1, 38x.BANKIERS pisze:Cześć.
€AUD
mocne wsparcie na 1, 38.
bardzo mocne wsp. 1, 364.
Przydałaby się dobra kontra do negacji rgr.
Liznęli 1, 38x.BANKIERS pisze:Cześć.
€AUD
mocne wsparcie na 1, 38.
bardzo mocne wsp. 1, 364.
Idż do najbliższego sklepu, zaopatrz się odpowiednio.green bankier pisze:Witam. Jestem nowy i chciałem się na wstępie przywitać. Forum czytam od paru miesięcy.
Miałem L-kę, ale zamknąłem właśnie na zero, bo nerwy nie wytrzymują. Wczoraj o około 9 rano czułem w kościach, że to był max i dzisiaj to samo pomyślałem o 11:00. Ciekawe czy będzie replay z wczoraj...
Co doradzicie zielonemu?Chyba na dziś wstrzymam się z fx, bo zbyt niepewny dzień.
Sądzę, że po za chwilkę jak zamknie się H4 to będzie wyznaczony kierunek... przeciwny do tego co stanie się po 20:00 i 22:00.
ja wolałbym się skoncentrować na FX niż piciu, bo szukasz rozwiazań, niektórzy tutaj nawet nie czują smrodu własnych skarpet, także więc do wieczora na L, hejantoniZ pisze:Koledzy ja to mini leszcz, grający mini lotem.
Litości, edek pójdzie gdzie zechce, ja tylko zwiększę SL do 12 piw ponieważ spożycie mam spore jak Niesiołowski szczaw...
P/S
A żeby nie było że coś ja w polityce nie owszem to powiem że Schetynę to bym obcałował, uściskał i dobrą wódeczkę postawił.
Droga na mojej wiosce to jego zasługa.
Pozdrawiam kolegów i koleżanki.
widzisz pytalem bo by mi sie przydal tezForexTig3r pisze:Taki wskaźnik, który by pokazywał procentowo zmiany pomiędzy indexem $ a €, ktoś słyszał
wal za całe depo na L na E/U, jaki odwrót, nic nie pękaj...antoniZ pisze:16:00 kop indeksów.
Richard: pozdrawiam trzecim piwkiem sponsorowanym forexem
EDIT:
Richard dał sygnał odwrotu, zamykam się z 80 pipsami (browarami) w kielni.
Powodzenia.