tak kangaro mnie troche zaskoczyl z UP za wczesnie sie oddalo ale po chiskich danych brak reakcji hmm ciekwe lecz i tak na S szukam poziomow chodz juz na S sygnal dali hmmBemowo1 pisze:kangur, wysoko dojechał, ale nie pamiętam aby na dowolnej parze taśma w tym miejscu (h1) została pokonana za jednym zamachem
DayTrading: Środa 10.07.2013
Re: DayTrading: Środa 10.07.2013
dublujesz trochę wskaźniki to samo pokazująNowy123 pisze:
tutaj h4 kabel wydzie pozytywna dywerygencje lecz mozemy jeszcze ja kna rysunku jedno zejsci i wtedy pomyslec o L
tak czy inaczej trzeba bacznie obserwowac
wiem wyzuciem bo AO i RATIO to podbneBemowo1 pisze:dublujesz trochę wskaźniki to samo pokazująNowy123 pisze:
tutaj h4 kabel wydzie pozytywna dywerygencje lecz mozemy jeszcze ja kna rysunku jedno zejsci i wtedy pomyslec o L
tak czy inaczej trzeba bacznie obserwowac

-- Dodano: śr 10-07-2013, 12:55 --
mysle ze GBP pod L ja kzamkna 1 h nad MA 50 tylko jeszcze ten FED i FOMC moze nam zbic w dol ja kwyjdzie glosowanie za zaciesnianiem czlonkow i potwierdzenie znowu
- richard.cali
- Pasjonat
Antoni techniczni wszystko urobili już pod Bena, wie co i jak ma mówić, manipulacja trwa, chciałoby się krzyknąć "PIPS to the PEOPLE"antoniZ pisze:@Tommy_Boss nie tylko ty się cieszysz.
Wataha zulusów która wczoraj zapakowała się w long edzia właśnie realizuje zyski i sprzedaje (71,2%).
Ja nie zamykam wczorajszej pozycji którą najpierw chciała mi zabrać Merkel a potem skosnoocy o 4 rano.
Choć 70 pips kusi zamknąć jak cholera...
A ty gdzie masz target 1.29, wyżej ?

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

- kk.dreamer
- Pasjonat
A o której Ben zamierza nas okraść?
Już znalazłam, upojny wieczór się szykuje
Co myslicie na teraz o S na kablu?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
patowe miejsce,kk.dreamer pisze:A o której Ben zamierza nas okraść?
up 1.4980
- kk.dreamer
- Pasjonat
zdaje mi się, że najpierw odwiedzi 1.484kamasoni pisze:up 1.4980
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
testowny systemik dwa systemy polaczone plus swoje ustwienie w nich plus dodatkowe oscy plus pare innych tematow
na razie sie sprawdz idelnie oczywiscie jeszcze swoje analizy i obserwacje rynko bo dane i FOMC teraz posiedzienie banku JAPONI to juz inna bajka - gra pod cos
-- Dodano: śr 10-07-2013, 14:09 --
a benk to juz dopiero po 22 00

na razie sie sprawdz idelnie oczywiscie jeszcze swoje analizy i obserwacje rynko bo dane i FOMC teraz posiedzienie banku JAPONI to juz inna bajka - gra pod cos

-- Dodano: śr 10-07-2013, 14:09 --
najpierw masz FOMC i zapewne wiekszosc czlonkow bedzie za zaciesnianiem wystarczy ze bedzie to w FMOC i USD GORArichard.cali pisze:Antoni techniczni wszystko urobili już pod Bena, wie co i jak ma mówić, manipulacja trwa, chciałoby się krzyknąć "PIPS to the PEOPLE"antoniZ pisze:@Tommy_Boss nie tylko ty się cieszysz.
Wataha zulusów która wczoraj zapakowała się w long edzia właśnie realizuje zyski i sprzedaje (71,2%).
Ja nie zamykam wczorajszej pozycji którą najpierw chciała mi zabrać Merkel a potem skosnoocy o 4 rano.
Choć 70 pips kusi zamknąć jak cholera...
A ty gdzie masz target 1.29, wyżej ?![]()

a benk to juz dopiero po 22 00

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
@Richard
też to zauważyłeś.
Tym razem nie dołącze do 73% misiaków.
Siędzę z wczorajszym longiem zabezpieczonym be+8 (piw), jak go Merkel i azjaci nie rozwalili to fomc, ben i reszta też nie da rady.
O 16 świeczka H4 się zamknie, obecnie (odpukać w niemalowane) wygląda obiecująco, żółta linia odbiła niesmiało od dna.
Cierpliwość, jeszcze raz cierpliwość...
P/S us.30 zamknąłem około północy na minus kilka pips, musze doczytać o co biega z tym quasimodo setup
Pora otworzyć pierwsze piwko
też to zauważyłeś.
Tym razem nie dołącze do 73% misiaków.
Siędzę z wczorajszym longiem zabezpieczonym be+8 (piw), jak go Merkel i azjaci nie rozwalili to fomc, ben i reszta też nie da rady.
O 16 świeczka H4 się zamknie, obecnie (odpukać w niemalowane) wygląda obiecująco, żółta linia odbiła niesmiało od dna.
Cierpliwość, jeszcze raz cierpliwość...
P/S us.30 zamknąłem około północy na minus kilka pips, musze doczytać o co biega z tym quasimodo setup

Pora otworzyć pierwsze piwko

Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.