DayTrading: Środa 10.07.2013
Re: DayTrading: Środa 10.07.2013
i jeszcze h4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
http://www.forex.com/post?SDN=82e5114b- ... e29261d638
cos pokazywalem wczoraj isie doczekalismy na U J
na S zyskow

cos pokazywalem wczoraj isie doczekalismy na U J

Z własnego doświadczenia mogę tylko podpowiedzieć żeby nie podchodzić emocjonalnie ani do zysku ani do straty i trzymać je (emocje) na wodzy, na fali euforii po bardzo udanym trejdzie można za chwilę nieźle w dupę dostać (znaczy się krzywdę sobie i depo zrobić).Tommy_Boss pisze:Już zabezpieczyłem aaaale faktem jest że cieszę się bo to w mojej krótkiej karierze tradera najwiekszy sukces i za to sie wynagrodzę![]()
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Pozycje zamknięte a teraz wypoczynekfromagboy pisze:Z własnego doświadczenia mogę tylko podpowiedzieć żeby nie podchodzić emocjonalnie ani do zysku ani do straty i trzymać je (emocje) na wodzy, na fali euforii po bardzo udanym trejdzie można za chwilę nieźle w dupę dostać (znaczy się krzywdę sobie i depo zrobić).Tommy_Boss pisze:Już zabezpieczyłem aaaale faktem jest że cieszę się bo to w mojej krótkiej karierze tradera najwiekszy sukces i za to sie wynagrodzę![]()

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
@Tommy_Boss nie tylko ty się cieszysz.
Wataha zulusów która wczoraj zapakowała się w long edzia właśnie realizuje zyski i sprzedaje (71,2%).
Ja nie zamykam wczorajszej pozycji którą najpierw chciała mi zabrać Merkel a potem skosnoocy o 4 rano.
Choć 70 pips kusi zamknąć jak cholera...
A ty gdzie masz target 1.29, wyżej ?
Wataha zulusów która wczoraj zapakowała się w long edzia właśnie realizuje zyski i sprzedaje (71,2%).
Ja nie zamykam wczorajszej pozycji którą najpierw chciała mi zabrać Merkel a potem skosnoocy o 4 rano.
Choć 70 pips kusi zamknąć jak cholera...
A ty gdzie masz target 1.29, wyżej ?
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Antoni Z
Też wieczorkiem za Twoim przykładem na Edku otworzyłem Longa !!!

Target miałem na 1,2945 ale pozamykałem wszystko i luuuuzik

Też wieczorkiem za Twoim przykładem na Edku otworzyłem Longa !!!

Target miałem na 1,2945 ale pozamykałem wszystko i luuuuzik

Ostatnio zmieniony 10 lip 2013, 11:17 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
pamietac dzis FOMC zaciesnianie - i bernanke kasowac zyski
bo moze byc znowu umocnienie USD
U J skasowane
czekamy na wejscie pod L
-- Dodano: śr 10-07-2013, 11:17 --
ciekwi mnie KAngaro ze g otrzymaja tak pomimo ze z CHin slabe dane
ale pewnie nie dlugo go....bo juz na oporze

U J skasowane

-- Dodano: śr 10-07-2013, 11:17 --
ciekwi mnie KAngaro ze g otrzymaja tak pomimo ze z CHin slabe dane

- Tommy_Boss
- Pasjonat
ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO DNIA

miskof7 pisze:audusd na dzień dzisiejszy widzę to tak
dziwi mnie ze nie spada po chskich danych no ale cos ja ta mszykuje S na oporze moze teraz po tej swiecy poczekam na sygnal a najelpie by bylo kolo 9300 9 330
73 procent zulusów siedzi w SNowy123 pisze:miskof7 pisze:audusd na dzień dzisiejszy widzę to tak
dziwi mnie ze nie spada po chskich danych no ale cos ja ta mszykuje S na oporze moze teraz po tej swiecy poczekam na sygnal a najelpie by bylo kolo 9300 9 330
https://www.zulutrade.com/tradewall
Ostatnio zmieniony 10 lip 2013, 11:34 przez Mark, łącznie zmieniany 2 razy.