DayTrading: Środa 10.07.2013
Re: DayTrading: Środa 10.07.2013
ropa ważne miejsce
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Ja na razie zgodnie z planem Edek UP i Ujek Sell !!!

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
biorąc pod uwagę możliwośc LTRO z jednej strony oceanu i wyłączenie drukarek i zaprzestanie hurtowej produkcji dolka z drugiej, a także fundamenty czytaj, obniżej ratingu Włoch, mega bezrobocie w eurolandzie - szczegolnie na peryferiach, oraz poprawa nastrojów u Jankesów, przybywa pracy, nieruchomosci się ruszają, auta też, społeczeństwo nie biednieje, to wydaje się że w średnim terminie king USD będzie chętnie kupowany,atlanticos pisze:nie wiem czy do Bena jeszcze nie zjedziemy niżej... trochę wczoraj wsparć pękło na lawinie - nie wygląda to aż tak byczo teraz żebym nadal trzymał L z wczorajszego wieczora... zamykam L na edku i S na usdpln i na dzisiaj moja pozycja to HOLD i proponuję innym przemyśleć czy to nie najlepsza pozycja na dziś... Benek może jednym słowem wystrzelić edka w kosmos ale i zakopać go tak głęboko że się szybko nie wygrzebie...Tommy_Boss pisze:Grunt że Edek UP a Ujek Sell !!!!
chociaż w dzisiejszych czasach cudów, słów i oderwania od jakichkolwiek realiów wszystko jest możliwe : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- Tommy_Boss
- Pasjonat
UUUUUUUUUUU LLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAA Ujek i Ejek zarobiły mi na WCZASY !!!!!!!!!!

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
na które ? http://www.tvncnbc.pl/oryginalne-hotele ... 38489.htmlTommy_Boss pisze:Ujek i Ejek zarobiły mi na WCZASY
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- Tommy_Boss
- Pasjonat
No Dubaj to to nie będzie ale na Bułgarię wystarczyCiapul pisze:na które ? http://www.tvncnbc.pl/oryginalne-hotele ... 38489.htmlTommy_Boss pisze:Ujek i Ejek zarobiły mi na WCZASY

- richard.cali
- Pasjonat
cieszysz się jak mały chłopiec, który właśnie w krzakach wypił winko i zapalił pierwszego papieroska, obyś nie przerypał wszystkiego, że nawet na lokalne jeziorko nie starczy...Tommy_Boss pisze:UUUUUUUUUUU LLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAA Ujek i Ejek zarobiły mi na WCZASY !!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

kabelek
popaprane miejsce, jak dla mnie konsolidacja w prostokącie.
nadal silne spadkowe PA
popaprane miejsce, jak dla mnie konsolidacja w prostokącie.
nadal silne spadkowe PA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Już zabezpieczyłem aaaale faktem jest że cieszę się bo to w mojej krótkiej karierze tradera najwiekszy sukces i za to sie wynagrodzę

Swoja drogą w kontekscie edka to ciekawe kiedy rynki przypomną sobie o http://www.brillig.com/debt_clock/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...