Na podstawie systemu.zeuss pisze:jak oceniłeś to bardzomocnosc tego poziomu ?BANKIERS pisze:Cześć.
€AUD
mocne wsparcie na 1, 38.
bardzo mocne wsp. 1, 364.
Jak wychodzi u Ciebie?
Na podstawie systemu.zeuss pisze:jak oceniłeś to bardzomocnosc tego poziomu ?BANKIERS pisze:Cześć.
€AUD
mocne wsparcie na 1, 38.
bardzo mocne wsp. 1, 364.
zgadzam sięBANKIERS pisze:€AUD mocne wsparcie na 1, 38.
niczego szczególnego na tym poziomie nie widze...BANKIERS pisze:€AUD bardzo mocne wsp. 1, 364.
dywidenda jest po to, aby zachęcić do kupna KGHM w momencie spadków cen surowców, a te jak wiadomo przekładają się na notowania spółkipr7emo pisze:wrrr kghm -7%
po co to odcinanie dywidendy, jak to robi potencjał spadkowy dla rynku
co z tą giełdą że wspierają grę na spadki
tym że spółka schodzi z kursu wzrostowego chcesz zachęcić do kupna? mnie to nie przekonuje, niech sobie wsadzą ta dywidendeBemowo1 pisze:dywidenda jest po to, aby zachęcić do kupna KGHM w momencie spadków cen surowców, a te jak wiadomo przekładają się na notowania spółkipr7emo pisze:wrrr kghm -7%
po co to odcinanie dywidendy, jak to robi potencjał spadkowy dla rynku
co z tą giełdą że wspierają grę na spadki
pr7emo pisze:
tym że spółka schodzi z kursu wzrostowego chcesz zachęcić do kupna? mnie to nie przekonuje, niech sobie wsadzą ta dywidende
nosz kuwa 40% zjazdu w miesiąc, zlitujcie się ludzie kochani, przecież ta spółka to nie jakiś zapchlony kundelCiapul pisze:jeżeli uważasz, że fundamenty są mocne a wartość firmy nie odzwierciedla jej potencjału to kupuj, bo na tym to chyba polega... im cena będzie niższa to potencjał do wzrostów będzie większy
moim zdaniem KGHM bardzo cierpi przez swoją pozycję bo z jednej strony jest handlowany przez "dużych" a ci jak maja sygnał do wyjscia z EM to sprzedaja duzo i nie patrza na fundamenty poza tym zawsze bedzie lakomym kaskiem dla skarbu panstwa ( np podatek od kopalin ) choc na szacunek zasluguje Pan Wirth ktory niejednokrotnie twardo i skutecznie stawia sie swojemu glownemu udzialowcowi
dlatego jezeli chodzi o GPW to osobiscie wole mniejszych...
nie wiem czy do Bena jeszcze nie zjedziemy niżej... trochę wczoraj wsparć pękło na lawinie - nie wygląda to aż tak byczo teraz żebym nadal trzymał L z wczorajszego wieczora... zamykam L na edku i S na usdpln i na dzisiaj moja pozycja to HOLD i proponuję innym przemyśleć czy to nie najlepsza pozycja na dziś... Benek może jednym słowem wystrzelić edka w kosmos ale i zakopać go tak głęboko że się szybko nie wygrzebie...Tommy_Boss pisze:Grunt że Edek UP a Ujek Sell !!!!