Wyrok śmierci dlatego, że środowe odbicie, szczególnie na kablu, mogło wielu osobom wydać się świetnym sygnałem do zajęcia długich pozycji.
Oczywiście mam też drugą hipotezę

Która hipoteza bardziej realna?
Obydwie dość fantastyczne, ale oczywiście nie twierdzę że nie realne. Jednak dla tych co mają L-ki na kablu to nie widzę wiele nadzieji w najbliższej przyszłości. Choć należy pamietać że BeBe ma wielką moc.zastapmnie pisze:Mam taką hipotezę, niezbyt zresztą oryginalną, że wyrok śmierci zapadł tydzień temu w czwartek - tak na edka jak i kabla. W piątek przyszło potwierdzenie, a dzisiejsze zagrywki MFW, Assmussena i agencji S&P tylko mnie w tym myśleniu utwierdzają.
Wyrok śmierci dlatego, że środowe odbicie, szczególnie na kablu, mogło wielu osobom wydać się świetnym sygnałem do zajęcia długich pozycji.
Oczywiście mam też drugą hipotezęŻe kto wytrzyma do jutra, do wystąpienia Bena, ten może wyjdzie z longów cało, a nawet zarobi...
Która hipoteza bardziej realna?
może to jest jakimś wyjaśnieniem259 pisze:Nic w dzisiejszych czasach nie działa jak należy... mało kogo to wzrusza.
zrób sobie przerwę od fx. To czasem pomaga.zastapmnie pisze:Mam taką hipotezę, (...) że wyrok śmierci zapadł tydzień temu w czwartek
ta ironia to z kina lat 50-tych?Mighty Baz pisze:zrób sobie przerwę od fx. To czasem pomaga.zastapmnie pisze:Mam taką hipotezę, (...) że wyrok śmierci zapadł tydzień temu w czwartek