Motocykliści na forum

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
optimus128
Gaduła
Gaduła

Re: Motocykliści na forum

Nieprzeczytany post autor: optimus128 »

Małe OT. Jeśli jest tu ktoś z okolic Lubina, Legnicy, Głogowa, Leszna i chce jechać 8.07 na tor w poznaniu to mam wolne miejsce na przyczepce. W dwie osoby zawsze taniej i raźniej. Jak coś to pisać PW.

hornet35
Bywalec
Bywalec

Re:

Nieprzeczytany post autor: hornet35 »

szulczas pisze:mam pelno kumpli ktorzy zaczynali od 600 a nawet 1 litra... zyja...jezdza jest ok ;)

tylko jak sam wiesz moto to taka menda przy ktorej caly czas trzeba sie pilnowac... jak juz wczesniej napisalem "troche" juz ujezdzam... a raptem 2 tyg. temu na WOSP jechalismy... bylo troche mokro na ulicy... za mocno przyhamowalem przodem i juz uciekl moze "kilka" centymentow w bok... ale sam wiesz jakie to jest "dziwne" uczucie jak ci przod ucieka... momentalnie puscilem hamulec bez zastanowienia i zalapalo... nic sie nie stalo pojechalem dalej

Podejrzewam ze ktos kto ma za soba kilkaset kilometrow przejechane juz by lezal... bo takie doswiadczenie przychodzi z czasem

tak samo jak z FX... jest tu "kilku" wymiataczy ktorzy czuja FX i nawet ciezko im wytlumaczyc czasami czeu akurat weszli pozniej wyszli... oprocz systemu... czuja rynek i heja... a my biedne zuczki z nim walczymy ;)
bym się bał od 600, standardowo ja od 50 do 125 :)

ODPOWIEDZ