heheRal1n pisze:Naklejka ETZ 251 na 250'ce?seba pisze:a to moj pierwszy sprzet:

nie no ladna firmowa 250 jest

i mam jeszcze pytanie do zdjecia "036 Akcja Mikolaje 22.12.2007r. Trzemeszno.JPG"
co to za sprzet konkretnie z tym plugiem po prawej?
tak jak manocbr napisalridera pisze:Panowie co polecacie jako pierwszy motor?
oczywiscie ze takdaromanchester pisze:Czy naprawdę uważasz że tutaj dostaniesz lepszą fachową pomoc niż na specjalistycznym forum zajmującym się motorami?
Jakiś naked ,czyli może bandit lub GS 500.seba pisze:1) zalezy jaki typ motoru bys chcial..
Jako pierwsze poważne moto chce się głównie dobrze nauczyć jeździć.seba pisze: 2) co chcesz z nim robic?
Cena nie gra roli ,ale liczę na coś użwanego ,w miarę nowego (2-3 lata w dobrym stanie ). To ma być pierwszy motor ,a nie chcę nówki z salonu ,bo będzie mi jej szkodaseba pisze:3) ile dolarow/zlotowek/euro chcesz na to przeznaczyc?
1,82 m wzrostu i koło 70 kg wagi (ale planuje przywalić na masieseba pisze:4) ile masz wzrostu i ile wazysz?
czyli de facto masz 6.000 zł na moto i 4.000 na skromny ubiór dla dwojga (pasażerka) lub przyzwoity tylko dla siebiePełnomocnik pisze: Jake moto byście polecili na start? budżet - bez szaleństw - max 10 tyś.
GS to 500ccm ale całkiem przyzwoite moto jak na początekPełnomocnik pisze:susuki gs (...) mowa oczywiście o 600kach
seba pisze:oczywiscie ze takdaromanchester pisze:Czy naprawdę uważasz że tutaj dostaniesz lepszą fachową pomoc niż na specjalistycznym forum zajmującym się motorami?
![]()
![]()