opór mam wtedy kiedy cały dzień konsumujęrichard.cali pisze:
a opory i wsparcia wyznaczyłeś na W1 i MN? i nie pisz tyle, to gdzie jest na W1 na edku?

opór mam wtedy kiedy cały dzień konsumujęrichard.cali pisze:
a opory i wsparcia wyznaczyłeś na W1 i MN? i nie pisz tyle, to gdzie jest na W1 na edku?
ja po jednej daje rade a ty po prostu nic nie umiesz!!!Bemowo1 pisze:opór mam wtedy kiedy cały dzień konsumujęrichard.cali pisze:
a opory i wsparcia wyznaczyłeś na W1 i MN? i nie pisz tyle, to gdzie jest na W1 na edku?czekoladę
Naucz mnie, bądź kolegąrichard.cali pisze:
twoje średnie wsadź sobie miedzy dwie litery na kibelku...
Pejsy wyraźnie realizują plan podbić żeby zarobić - prognoza się sprawdza. Ale raczej nie starczy sił przy skróconym handlu żeby podejść pod 1.3 ? bo od 11 dość anemiczna ta wspinaczkaAdam pisze:dobre ADP a edek rośnie to na peyrolach tez tak będzie robił?? a moze tylko zbiera siły do dalszych esek??
ale pomiędzy które DU - średnie - PA, czy D - średnie - UPA, czy też DUP - średnie - A?richard.cali pisze:
bedziesz sobie żartował jak cie wypierdolą z roboty za opieprzanie się i złe podejście...wtedy pozostanie ci FXBemowo1 pisze:ale pomiędzy które DU - średnie - PA, czy D - średnie - UPA, czy też DUP - średnie - A?richard.cali pisze:
Kontrtrendowo to za duże rydzyko na edku to czekam na eskineonisan pisze:Mam L na 1.295 w założeniu 1.299 - i zaczynam powątpiewać. Liczyłem że bardziej agresywniej się zacznie sesja za oceanem - ale oni już chyba myślą o fajerwerkach jutrzejszych