opór mam wtedy kiedy cały dzień konsumujęrichard.cali pisze:
a opory i wsparcia wyznaczyłeś na W1 i MN? i nie pisz tyle, to gdzie jest na W1 na edku?
DayTrading: Środa 03.07.2013
Re: DayTrading: Środa 03.07.2013
- richard.cali
- Pasjonat

ja po jednej daje rade a ty po prostu nic nie umiesz!!!Bemowo1 pisze:opór mam wtedy kiedy cały dzień konsumujęrichard.cali pisze:
a opory i wsparcia wyznaczyłeś na W1 i MN? i nie pisz tyle, to gdzie jest na W1 na edku?czekoladę
twoje średnie wsadź sobie miedzy dwie litery na kibelku...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
2013- Team Zeussa
Naucz mnie, bądź kolegąrichard.cali pisze:
dobre ADP a edek rośnie to na peyrolach tez tak będzie robił?? a moze tylko zbiera siły do dalszych esek??
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- Seneka
Pejsy wyraźnie realizują plan podbić żeby zarobić - prognoza się sprawdza. Ale raczej nie starczy sił przy skróconym handlu żeby podejść pod 1.3 ? bo od 11 dość anemiczna ta wspinaczkaAdam pisze:dobre ADP a edek rośnie to na peyrolach tez tak będzie robił?? a moze tylko zbiera siły do dalszych esek??
Market action discounts everything
ale pomiędzy które DU - średnie - PA, czy D - średnie - UPA, czy też DUP - średnie - A?richard.cali pisze:
Mam L na 1.295 w założeniu 1.299 - i zaczynam powątpiewać. Liczyłem że bardziej agresywniej się zacznie sesja za oceanem - ale oni już chyba myślą o fajerwerkach jutrzejszych
Market action discounts everything
- richard.cali
- Pasjonat

bedziesz sobie żartował jak cie wypierdolą z roboty za opieprzanie się i złe podejście...wtedy pozostanie ci FXBemowo1 pisze:ale pomiędzy które DU - średnie - PA, czy D - średnie - UPA, czy też DUP - średnie - A?richard.cali pisze:
chyba że własna firma?
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa
2013- Team Zeussa
Kontrtrendowo to za duże rydzyko na edku to czekam na eskineonisan pisze:Mam L na 1.295 w założeniu 1.299 - i zaczynam powątpiewać. Liczyłem że bardziej agresywniej się zacznie sesja za oceanem - ale oni już chyba myślą o fajerwerkach jutrzejszych
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
- Seneka
- Seneka
- zastapmnie
- Pasjonat

zakres wybicia z trójkąta na edku jeszcze nie osiągnięty, z tego, co widzę... dziwna ta podbitka po danych; jakby szukali lepszego miejsca na eski, albo też przyszedł czas na realizację zysków z plotek, skoro fakty już poznane...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...