proszę, jest i wykres świecowy, jeden tylko problem - świece takie samerichard.cali pisze:sam rysujesz te wykresy?Bemowo1 pisze:na kablu prawdopodobnie pobujamy się w niebieskim pudełku
dlaczego nie używasz wykresu świecowego?
wsparcie m2 1.5255

proszę, jest i wykres świecowy, jeden tylko problem - świece takie samerichard.cali pisze:sam rysujesz te wykresy?Bemowo1 pisze:na kablu prawdopodobnie pobujamy się w niebieskim pudełku
wsparcie m2 1.5255
ale jak wszystkie świece takie same, to do dupy, nie? w miesiecznym nie wiem wogóle o co ci chodzi, mamy początek miesiaca, wyjaśnij proszę....Bemowo1 pisze:proszę, jest i wykres świecowy, jeden tylko problem - świece takie samerichard.cali pisze:sam rysujesz te wykresy?Bemowo1 pisze:na kablu prawdopodobnie pobujamy się w niebieskim pudełku
wsparcie m2 1.5255
najlepiej pomysl nad znalezieniem jakiejś roboty na początek...pr7emo pisze:ale poślizg
-- Dodano: śr 03-07-2013, 14:20 --
zamknąłem pozycje i pomyślę teraz
układ średnich na miesięcznym + spadająca gwiazda dają ewidentny sygnał sprzedaży. Jest to wysoki interwał, więc decyzji traderskich na nim nie podejmuję.richard.cali pisze:
ale jak wszystkie świece takie same, to do dupy, nie? w miesiecznym nie wiem wogóle o co ci chodzi, mamy początek miesiaca, wyjaśnij proszę....
a opory i wsparcia wyznaczyłeś na W1 i MN? i nie pisz tyle, to gdzie jest na W1 na edku?Bemowo1 pisze:układ średnich na miesięcznym + spadająca gwiazda dają ewidentny sygnał sprzedaży. Jest to wysoki interwał, więc decyzji traderskich na nim nie podejmuję.richard.cali pisze:
ale jak wszystkie świece takie same, to do dupy, nie? w miesiecznym nie wiem wogóle o co ci chodzi, mamy początek miesiaca, wyjaśnij proszę....
To jest tylko prognoza więc do pełni szczęścia brakuje długiej białej świecy w celu zanegowania S - a wówczas losy diametralnie się zmienią - na układ pro wzrostowy.
To tylko wróżby, możliwe, że pod koniec miesiąca będziemy już coś więcej na ten temat wiedzieli.
Dzisiaj mamy na kablu ewidentne L, czekam, aż się trochę pomielą i szukał będę L - pokonaliśmy dzisiaj 3 piętra i jesteśmy nad punktem 0 - przypuszczam, że właśnie te okolice będziemy dłużej konsolidowali