BO & FBO
Re: BO & FBO
Dziś dużo danych może bujać za 50 min jakieś ważne dla usd
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Dzisiaj będę obserwował edka. Dotarł do ZL W1 up i kręci się przy niej już trzeci dzień. Jak londek zrobi ładne FBO to można liczyć na większe odbicie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Jednak edek po dluższym namyśle wybrał drogę na południe.
Nie mogę sobie darować wczorajszego EURCADa. Trzy dni wybierał się w drogę.
Mam jeszcze dzisiejszego szorta na kablu, na razie stoi w miejscu, zastanawiam się czy nie zamknąć.
Nie mogę sobie darować wczorajszego EURCADa. Trzy dni wybierał się w drogę.
Mam jeszcze dzisiejszego szorta na kablu, na razie stoi w miejscu, zastanawiam się czy nie zamknąć.
Najgorsze to to, ze jak już mam chwile na grę to akurat zdarza się dzień z mnóstwem danych i ciągłą konsola .. co za pech...
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Ciekawa sytuacja na Kablu. Gapiłem się na edka i przegapiłem ładne FBO na kabelku, być może odwracjące trend, bo H1 zamknęła się nad wczorajszymi maxami. Jeżeli trend spadkowy na dku się utrzyma, a wzrostowy na kablu wybroni, to na EURGBP też widać do wzięcia na W1. A wczoraj jeczcze miałem ładnego szorta na kablu i zastanawiałem się czy zamykać
... nie znasz dnia...

Prawie TP bylo by tp gdybym nie spanikował..... To przez to ich mieszanie ...
Cisza tu wrzucę coś od siebie..
Czerwieniek jak Ci idzie ?
DigitalSmoke grasz jeszcze ..
Ja ciągle próbuje... Ale pracuje zeby nie łamać zasad... i Chyba skalpy lepiej mi wychodzą wiec jak narzazie, jeżeli czas pozwoli to nie będę grał long term... (dodam ze te dwa long to tez złamanie zasad - zbyt pozna godzina
- tyle razy juz dostałem nauczkę i wciąż to samo powtarzam)
Niedługo wrócę i częściej będę dodawał screen ...Teraz gram z doskoku, jeżeli mam wolny dzień i nic mi nie przeszkadza..
Zauwazylem, ze mam problem z trzymaniem pozycji do TP teraz tez wyszedłem zbyt wcześnie, ale konto male i każdy grosz się przyda.
Pozdrawiam i pipsow życzę.
A i wyzucilem wszystko z wykresu ... customcandle i inne tylko mnie rozpraszały.
Czerwieniek jak Ci idzie ?
DigitalSmoke grasz jeszcze ..
Ja ciągle próbuje... Ale pracuje zeby nie łamać zasad... i Chyba skalpy lepiej mi wychodzą wiec jak narzazie, jeżeli czas pozwoli to nie będę grał long term... (dodam ze te dwa long to tez złamanie zasad - zbyt pozna godzina

Niedługo wrócę i częściej będę dodawał screen ...Teraz gram z doskoku, jeżeli mam wolny dzień i nic mi nie przeszkadza..
Zauwazylem, ze mam problem z trzymaniem pozycji do TP teraz tez wyszedłem zbyt wcześnie, ale konto male i każdy grosz się przyda.
Pozdrawiam i pipsow życzę.
A i wyzucilem wszystko z wykresu ... customcandle i inne tylko mnie rozpraszały.
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Ja też mam problem z trzymaniem do TP na zamulonym wakacyjnym rynku, ale dziś jakoś wytrzymałem. Zaczynam urlop więc dziś ostatni strzał, fajnie że udany. Pozdrowienia i udanych wakacji.
L na eur/usd - zobaczymy co z tego bedzie
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Niewiele się dzisiaj dzieje-piątek, ale mam takiego coutertrendowego edzia, zobaczymy czy doleci do TP. Odbił się od dziennych minimów w tej chwili, więc przestawiłem na BE, ale może doleci.