Ja widzę S 10p wyżej, na 37
O ile się zwiększył spread? Tzn. ile teraz wynosi przeważnie?
Pozdro
Scalping w innym wydaniu...
Re: Scalping w innym wydaniu...
Chyba trzeba będzie się przesiąść na dukasamandrejk pisze:EJ, możliwy RGR
p.s coś ostatnio jest coraz większy spread na ejku w Armadzie

P.s. Teraz do mnie dotarło, że nie widzę u Ciebie luki cenowej, a u mnie jest

-no chyba, że znowu coś mi na oczy siadło...

Peace
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja to zauważyłem ciekawą sytuację, w pewnym momencie przez koło 1-2 minuty cena na Duka szła powolutku do góry, za to cena w Armadzie spadała, tak że w pewnym momencie na duka było 130.39 a w Armadzie 130.20 po czym zrobiła się luka cenowa wyrównująca Armadę.
W Armadzie nie było luki no chyba że na demo to fakt.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
u mnie też nie było żadnej luki ale spread jest do d..y na ejku czasami nawet 2,5 pipsa tylko czekaćDarkey pisze:W Armadzie nie było luki no chyba że na demo to fakt.
kiedy zaczną się rekwotowania, opóźnienia w zamknięciach pozycji i tak dalej czyli XTB
to była wersja pesymistyczna może się opamiętają

p.s do TP zabrakło pipsa

dziś same BE na edku było ich x3 i czwarty na ejku.
co do rekwotowań SL miałem BE+1 a zamknęło mi -0,9p

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
a jednak nie darowałem ejek +25p co prawda nie gram o tej godzinie
ale jakoś nie potrafiłem sobie odmówić

how to screenshot on windows 7

ale jakoś nie potrafiłem sobie odmówić

how to screenshot on windows 7
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
A to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Po prostu obserwowałem na bieżąco sytuację na duka demo + armada demo i się mocno zdziwiłem, ale jeśli to tylko demo to zwracam honorDarkey pisze:W Armadzie nie było luki no chyba że na demo to fakt.

Jak wychodzi spread na ejku porównując Armadę do Duka (chodzi mi o real, nie mam możliwości sprawdzić duka) ??
Rzeczywiście,Darkey pisze:W Armadzie nie było luki no chyba że na demo to fakt.
Pje*ały mi się platformy -ostatnio przeinstalowałem wszystko i zapomniałem zmienić ikony.
Luka była tylko na demo. Na realu nic takiego się nie wydarzyło.
-->sorry za moje niedopatrzenie
Peace
Ładne zamknięcie mandrejk
Weź nawet nie krakaj tak
Armada póki co fajny brok a że czasem spread skoczy trudno.
Ja też się w S ładowałem szkoda ze mi takim powtórnym momo przywalili na odsianie.

Ja też się w S ładowałem szkoda ze mi takim powtórnym momo przywalili na odsianie.

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
ducas ma sporo mniejszy, nawet w tej chwili,Midas pisze:Ładny setup! gratki DarkeyDarkey pisze:W Armadzie nie było luki no chyba że na demo to fakt.
A to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Po prostu obserwowałem na bieżąco sytuację na duka demo + armada demo i się mocno zdziwiłem, ale jeśli to tylko demo to zwracam honor
Jak wychodzi spread na ejku porównując Armadę do Duka (chodzi mi o real, nie mam możliwości sprawdzić duka) ??
z ciekawości jutro odpalę sobie równocześnie platformę jforex i armady zobaczę jak to wygląda przez cały dzień,
może trzeba będzie się przeprosić z Ducasem