mlody87 pisze:Bo RGR musi wystąpić i się wypełnić w wyjątkowych miejscach. To jest formacja odwrócenia trendu wiec taki jaki narysowales powinien raczej pojawiac sie na szczycie niz w dolku
Mimo wszystko, jezeli zadzialal to gratuluje
Faktycznie , może się nie znam
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
mandrejk pisze:p.s jak dodać załączniki aby się same wyświetlały?
Z tego co pamiętam to nie może przekroczyć jakiegoś rozmiaru i nie jest to jakaś fajna wartość dlatego takich screenów jak Twoje nie zamieścisz bo jeśli byś je tak dostosował będą moim zdaniem nieczytelne.
Możesz korzystać z serwisów typu: http://postimage.org/
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.
Witam,
Mandrejk jaką masz skuteczność w takich wejściach jak to w czerwonym kółeczku? Chodzi mi o to, że jak dla mnie to jest dość ryzykowne miejsce z racji mocnego ruchu w górę wcześniej. Ogólnie to jak dla mnie idealne miejsce to to w zielonym kółeczku - a TP tam gdzie Ty byś grał S
P.S.
mandrejk pisze:p.s jak dodać załączniki aby się same wyświetlały?
Maks rozdzielczość załącznika to 640x640px (wchodzi 641x641) i chyba waga do 200 KB.
pzdr.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Można wierzyć tylko w to, co jest teraz, w tym momencie. Bo wszystko może się zmienić w mgnieniu oka."