Fiskus kładzie łapę...
Skarbówka chce blokować....
Fiskus chciałby
Tylko w jednym artykulePropozycje ministerstwa krytykują

No to kładzie, blokuje, chce czy proponuje?

Fiskus kładzie łapę...
Skarbówka chce blokować....
Fiskus chciałby
Tylko w jednym artykulePropozycje ministerstwa krytykują
da sie, kiedys jak prywatyzowalem upadajace spolki, to robilem prosty trick, zakladalem nowe konta bankowe i jednoczesnie dokonywalem cesji naleznosci...masa roboty dla dyr fin, szczegolnie przy podchodach z komornikaminiemiaszek pisze: która firma na świecie wytrzyma 3 miechy bez konta bankowego![]()
a najśmieszniejsze w tym, że jeżeli taka blokada będzie, to każda firma się przewróci i niby z czego i za co ma później dochodzić roszczeń odszkodowawczych![]()
z renty, emerytury czy wejść w szarą strefę i zarobić, żeby walczyć z debilizmem urzędasów...
szkoda gadać, ale staczamy się po równi pochyłej jak tak dalej będzie
Sojusznicy Amerykanie kazali ...Mighty Baz pisze:sorry za poteznego offtopa, ale czy w tym pierdolonym rzadzie PO sa wogole myslacy ludzie?
Jak przeczytalem, to przez chwile sadziłem ze jestem na emigracji w kurorcie na Bialorusi
http://biznes.onet.pl/fiskus-kladzie-la ... news-detal
USD bedzie sie jeszcze wspinał bo jest boom na akcje spolek amerykanskich, jak widac po indexach zainteresowanie nie słabnie. pomimo slabszych wynikow gosp USAMighty Baz pisze:Pon 24-06-2013, 17:18259 pisze: Aż przyszedł czas pakować walizki i zabrać tę kasę gdzie indziej zostawiając te rynki wschodzące w płaczu po "zdradzie" ;-)
ale gdzieś muszą zaparkować kasę, i wszystko wskazuje na rynek akcji, bo rynek obligacji zostanie zdominowany przez banki centralne, zaś zapotrzebowanie na surowce słabnie, ze względu na spadek produkcji w Chinach.
"We are coming down to oversold levels, but I wouldn't want to be catching a falling knife. Things have been dropping like a stone. It seems a little bit too brutal for it to be just a healthy pullback..." said Capital trading director Marcus Bullus, czyli wszyscy jeszcze liczą na korzystniejsze wyprzedaże, stąd nadal na rynkach będą dominowały nerwowe spadki.
A co powiedział? Nie miałem za bardzo czasu...ForexTig3r pisze:Co poniektórzy mają niezłe nazwy własne, ale chyba nic lepszego od Narayana Kocherlakoty do tej pory jeszcze nie usłyszałem259 pisze:Dzień dobry.
No to doszliśmy do Bitwy pod Jarosławiem - złoto A.D. 1245
http://www.chronologia.pl/wydarzenie-w1 ... ppk00.html
966 - Chrzest Polski259 pisze:
Co do złota to jak tak dalej pójdzie to dołączy do drugiej krucjaty