Ile zarobiłeś na forex?

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.

Na dzień dzisiejszy zarobiłem łącznie:

+1000 000 PLN i więcej
19
12%
+100 000 PLN
7
4%
+1000 PLN
19
12%
+100 PLN
11
7%
Jestem na minusie
70
44%
Gram tylko na demo
18
11%
Kliknę dla zabawy
14
9%

Liczba głosów: 158

Awatar użytkownika
profession
Pasjonat
Pasjonat

Re: Ile zarobiłeś na forex?

Nieprzeczytany post autor: profession »

reptile Nie rozumiem do końca twojej wypowiedzi, masz dziwny styl, nie wiem czy jesteś Polakiem? Mniejsza z tym.

Uważam, że cały ten temat nadaje się do działu Humor. Poziom forum jest żenująco niski, króluje tutaj wieczne przechwalanie się bez pokrycia w faktach.... i ty chcesz naprawdę wierzyć w to, że na kilkadzisiąt osób które odpowiedziały na ankietę około 10 osób zarobiło powyżej 5 mln zł? To żart i farsa nic więcej.

Każdy gimbus klika sobie dla jaj najwyższą kwotę i jest śmiesznie, za chwile się okaże, że 50% użytkowników forum zarobili powyżej 5 mln zł. To gdzie te wasze jachty i wille :D:D to żartobliwy temat i wnoszę o przeniesienie do działu humor :564:
Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

profession pisze:To gdzie te wasze jachty i wille :D:D
Są jachty, wille i śmiglaki. Grubo się leci :):
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

CAJTO : mistrzostwo hehehe. Dawno tak się nie uśmiałem :)
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

cajto pisze: Są jachty, wille i śmiglaki. Grubo się leci :):
Tu się nie ma co śmiać. Wiesz ile to kosztuje?
Ja za niektóre lego płacę po 150 funtów. Na początku kupowałem niby synowi żeby samemu mieć frajdę.
Syn się wkręcił i teraz mam przerąbane. Z serii City ma już chyba wszystko co ważniejsze.
Ostatnie nabytki to 7937 7938 7939, oraz prawie całe serie do 3182, 4440 i 4209
Oczywiście inne serie taż mam, boje się że jak podrośnie to zabierze się za Technic.
Mnie się marzy zestaw Taj Mahal za jedyne 1300f i prawie 6000 klocków tylko miejsca już zaczyna na to brakować.
Póki co za to lego co mam byłoby nie małe depo :mrgreen:
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
profession
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: profession »

Cajto :564: rozwaliłeś mnie :d

marcin.in00 pisze:ja mam fajną strategię opartą na cci poniekąd ale problem mam z wychodzeniem z transakcji chyba będę robić tak szukać na wyższych interwałach wsparć/oporów nom i linie trendu będę sobie rysować jak ją przebije to wychodzę z gry , ponoć powinno się liczyć fale eliota nom ale z tym u mnie gorzej wiec szukam oporu powyżej niego stawiam be i czekam na dalsze wydarzenia , wejścia mam naprawdę idealne jak nie popełnię błędu robię sobie opis z każdej transakcji w offisie do zgarnięcia miałem w piątek ponad 200 pipsów nom
Zawsze gdy widzę tego typu wypowiedzi na forum zastanawiam się jak to jest. I często dopytuje, jednak zazwyczaj temat potem umiera. Spróbuje jednak jeszcze raz.

Co masz na myśli idealne wejścia? Czy możesz opisać swój system/sygnały wejść? Jak używasz CCI? Widziałem już setki postów gdzie ludzie pisali o perfekcyjnych wejściach, tylko nie wiadomo kiedy zamknąć pozycję. Jednak zazwyczaj nie pokrywało się to z prawda. Odpisz jeśli możesz. Pozdrawiam.
Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

profession pisze:Cajto :564: rozwaliłeś mnie :d

marcin.in00 pisze:ja mam fajną strategię opartą na cci poniekąd ale problem mam z wychodzeniem z transakcji chyba będę robić tak szukać na wyższych interwałach wsparć/oporów nom i linie trendu będę sobie rysować jak ją przebije to wychodzę z gry , ponoć powinno się liczyć fale eliota nom ale z tym u mnie gorzej wiec szukam oporu powyżej niego stawiam be i czekam na dalsze wydarzenia , wejścia mam naprawdę idealne jak nie popełnię błędu robię sobie opis z każdej transakcji w offisie do zgarnięcia miałem w piątek ponad 200 pipsów nom
Zawsze gdy widzę tego typu wypowiedzi na forum zastanawiam się jak to jest. I często dopytuje, jednak zazwyczaj temat potem umiera. Spróbuje jednak jeszcze raz.

Co masz na myśli idealne wejścia? Czy możesz opisać swój system/sygnały wejść? Jak używasz CCI? Widziałem już setki postów gdzie ludzie pisali o perfekcyjnych wejściach, tylko nie wiadomo kiedy zamknąć pozycję. Jednak zazwyczaj nie pokrywało się to z prawda. Odpisz jeśli możesz. Pozdrawiam.
Podpinam sie pod pytanie. Mam wrazenie ze na FX to nie najwiekszym problemem jest otwarcie pozycje, a jej zamkniecie. Gdybym wiedzial kiedy zamknac 80% swoich pozycji we wlasciwym miejscu, chyba bym nie musial sie przejmowac pieniedzmi.
Oczywiscie dylemat dotyczy tak samo stratnych jak i zyskownych pozycji.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Fx1234
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Fx1234 »

CCI + 200pipów SL to idealne wejście, potem tylko siedzisz i czekasz najpierw 5min, potem 5h a następnie 5 tygodni aż trafi w SL lub TP, a jak nie masz TP to cieżko się zdecydować kiedy wziać zysk z tego foreksu (czyt.forex-u).

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Fx1234 pisze:CCI + 200pipów SL to idealne wejście, potem tylko siedzisz i czekasz najpierw 5min, potem 5h a następnie 5 tygodni aż trafi w SL lub TP, a jak nie masz TP to cieżko się zdecydować kiedy wziać zysk z tego foreksu (czyt.forex-u).
To gdzie ustawiasz TP?
200pips SL to rozumiem ze TP jest na podobnym poziomie ewentualnie 2x wiekszym?
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

QTrader
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: QTrader »

MajorGC pisze:
Fx1234 pisze:CCI + 200pipów SL to idealne wejście, potem tylko siedzisz i czekasz najpierw 5min, potem 5h a następnie 5 tygodni aż trafi w SL lub TP, a jak nie masz TP to cieżko się zdecydować kiedy wziać zysk z tego foreksu (czyt.forex-u).
To gdzie ustawiasz TP?

2x ,3x mniejszym to jest klucz do zarabiana na losowym rynku.
Pozdrawiam

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

QTrader pisze:
MajorGC pisze:
To gdzie ustawiasz TP?

2x ,3x mniejszym to jest klucz do zarabiana na losowym rynku.
Dlugo tak tradujesz?
Wejscia oparte tylko i wylacznie o wskaznik CCI czy rowniez jakies jego pochodnie tj TCCI lub przeciecia?

ODPOWIEDZ