Ile zarobiłeś na forex?
Re: Ile zarobiłeś na forex?
ładnie pojechałeś na tej pozycji EJ +30%, wczoraj to widziałem przy +14%
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
Właśnie po to, że jeżeli byś widział jak graja najlepsi i najsłabsi mógłbyś wyciągnać jakie kolwiek wnioski itp, natomiast zatajanie takich informacji przez brokera lub brokerów sprawia właśnie, że tak jak napisałeś większość traci. Mogli by poprawić jakość usług bo narazie to cwaniaki sami zbieraja dane w czasie rzeczywistym a klient to niech spier... i pewnie dlatego oni się bogacą a "znaczna większość traci".rayzeel pisze:Ale po co szukać kogoś kto zarabia ! Jeśli znaczna większość traci to broker może przecież otwierać odwrotne pozycjeKasy tyle że trzeba brać na wagę bo policzyć się już nie da
wejdz sobie na Xsocial, tam dostęp do realnych trejderów ... graj jak najlepsi i graj przeciwnie jak najgorsi 
na dowód, że to nie takie hop siup, sam wrzuiłem kilka osob do kopiowania i konto traci.

na dowód, że to nie takie hop siup, sam wrzuiłem kilka osob do kopiowania i konto traci.
Hehe dobra ripostacajto pisze:Jak długo zajmujesz się FX?
a) dzień
b) tydzień
c) miesiąc
Tak z ciekawości pytam.

Tak działały tzw. MM / bucket shop'y.Ale po co szukać kogoś kto zarabia ! Jeśli znaczna większość traci to broker może przecież otwierać odwrotne pozycje Kasy tyle że trzeba brać na wagę bo policzyć się już nie da
- profession
- Pasjonat
4 osoby zarobiły milion? Panowie dlaczego nie jesteście guru tego forum? Od ilu zaczynaliście od miliona wpłaconego do brokera? Ciekawe do jakiego brokera by ktoś ryzykował wpłacać tyle.
Sorry ale ta ankieto to chyba jakiś żart
:D:D
Sorry ale ta ankieto to chyba jakiś żart

Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.
ja mam fajną strategię opartą na cci poniekąd ale problem mam z wychodzeniem z transakcji chyba będę robić tak szukać na wyższych interwałach wsparć/oporów nom i linie trendu będę sobie rysować jak ją przebije to wychodzę z gry , ponoć powinno się liczyć fale eliota nom ale z tym u mnie gorzej wiec szukam oporu powyżej niego stawiam be i czekam na dalsze wydarzenia , wejścia mam naprawdę idealne jak nie popełnię błędu robię sobie opis z każdej transakcji w offisie do zgarnięcia miałem w piątek ponad 200 pipsów nom ale nie wytrzymałem ciśnienia muszę zarządzać kapitałem do momentu jak opisałem powyżej a wy jak to robicie napiszcie mi na priv jak będziecie mieć chwilę wolnego czasu drygi system mam nla i ichimoku hehe co za połączenie ale to jest jeszcze w budowie więc nie będę na razie nic zdradzał
ja na razie nie zarabiam na jednym koncie zrobiłem 20% teraz przeniosłem się do bre demo i muszę się trochę oswoić z tikami chciałbym zarabiać 14% kapitału dziennie przy kwocie 500zł stop los na poziomie 10 pipsów tp nie znane nom ale w konsolidacji nie gram chodź niby to proste ale systemu nie mam a mam starego kompa z 2005 roku i mam 26 wykresów na monitorze w zakładkach i śmiga ładnie chodź miałem problemy ale usunąłem historię zmniejszyłem ilość świeczek historycznych i ładnie krzyżak chodzi tak moja historia napiszcie mi na priv jestem ciekaw czy gracie wskaźnikami czy na czystym wykresie jestem ciekaw napiszcie

- jasonbourne
- Pasjonat
Ha,ha, a jak myślisz? Przecież to oczywiste.profession pisze:4 osoby zarobiły milion? Panowie dlaczego nie jesteście guru tego forum?

Od razu mówię że to nie ja (chociaż domyślam się kto zaznaczył takie kwoty) bo ja zaznaczyłem +1000, rozumiem, że to opcja do kwoty pomiędzy 1000-100000
Poza tym, hmm, to że ktoś zarobił milion nie oznacza że jest wielkim magikiem, zależy z jakiej kwoty startował. Jak z miliona zrobił zrobił 2-3 w ciągu roku, to w sumie wiele osób posiada takie umiejętności.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
moze nie ja zaznaczyłem 100profession pisze:4 osoby zarobiły milion? Panowie dlaczego nie jesteście guru tego forum? Od ilu zaczynaliście od miliona wpłaconego do brokera? Ciekawe do jakiego brokera by ktoś ryzykował wpłacać tyle.
Sorry ale ta ankieto to chyba jakiś żart:D:D

Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
hehehe, fakt przyjrzałem się i ftopa - kilka zer tu, kilka tam 
To zrobimy tak - wątek do kosza i już poprawiam nową.
Eeee, jak to anulować i dać do kosza?

To zrobimy tak - wątek do kosza i już poprawiam nową.
Eeee, jak to anulować i dać do kosza?
Żeby nie było.. byłem, ale można zarobić 4 000 000 % i stracić 100%profession pisze:Panowie dlaczego nie jesteście guru tego forum?

dokładnie tak..profession pisze:Od ilu zaczynaliście od miliona wpłaconego do brokera?
Zanim w dukascopy zaczęli podawać pogodę linki do dziewczynek nie było tak źle..profession pisze:Ciekawe do jakiego brokera by ktoś ryzykował wpłacać tyle.
A przecież gdzieś inni muszą grać.. i tak jest.. IB,był OEC, jest REdi,UBS i kochana Nomura

A kiedy to czytam.. i kojarze fakt Twojej obecności na forum mam wrażenie.. że obudziłeś się 3lata temu..
Więc.. albo piszesz na miarę tematu.. albo jakość forum znów jest jaka jest.. pewnie temu mi się pisać już nie chce.. ja piernicze.. ale to ogłupiające jest..
A więc.. skoro wchodzisz na forum.. kracz jako one.. ale też jak idzie się do żuli.. żulem można zostać..
Żeby było że się czepiam.. intryguje mnie z czego wynika ogłupienie.. bo nawet jak podniesiesz poziom.. żul w gruncie rzeczy może stać się dżentelmenem.. a przynajmniej lamer.. ujrzy jakiś kierunek.. a tak.. tylko g.
A ankieta jest dobra.. czemu nie.. na ostudzenie, na pobudzenie.. co kolwiek tam..
Ah.. rozpisuje się...
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)