DayTrading: Piątek 21.06.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 21.06.2013
eurgbp z persektywy d1 wg mnie
jesteśmy wewnątrz trójkąta - próbowaliśmy wybic się górą ale ruch został szybko zanegowany i wróciliśmy pod linie trendu (niebieska TL) w obecnej sytuacji wg mnie bardziej prawdopodobne staje się wyjście dołem (preferowany przeze mnie scenariusz) ale nie wykluczam ponownej próby wybicia górą. Zasięgi po wybiciu z trójkąta pokazałem na wykresie
jesteśmy wewnątrz trójkąta - próbowaliśmy wybic się górą ale ruch został szybko zanegowany i wróciliśmy pod linie trendu (niebieska TL) w obecnej sytuacji wg mnie bardziej prawdopodobne staje się wyjście dołem (preferowany przeze mnie scenariusz) ale nie wykluczam ponownej próby wybicia górą. Zasięgi po wybiciu z trójkąta pokazałem na wykresie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
atlanticos pisze:eurgbp z persektywy d1 wg mnie
ja narazie tak to widze choc h4 zaczyna cos mieszac teraz. Zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie po zakonczeniu swieczki
na takim zakłóceniu świeczki nie są istotne, sprawdź jaki zakres ma krótki kanał konsolidacji i odpowiedz sobie na pytanie: czy efektywnym wyborem jest zajęcie pozycji za tym przedziałem?
http://www.bankfotek.pl/image/1515834.jpeg
http://www.bankfotek.pl/image/1515835.jpeg
-- Dodano: pt 21-06-2013, 13:00 --
licze ze SP500 LUKE domkne i wtedy jeszcze zejdzie U J pod wersje trojkata moze
-- Dodano: pt 21-06-2013, 13:02 --
widze ze przeszkadza komus moj awatar ale coz POLSKa krzyżem
http://www.bankfotek.pl/image/1515835.jpeg
-- Dodano: pt 21-06-2013, 13:00 --
licze ze SP500 LUKE domkne i wtedy jeszcze zejdzie U J pod wersje trojkata moze

-- Dodano: pt 21-06-2013, 13:02 --
widze ze przeszkadza komus moj awatar ale coz POLSKa krzyżem

- atlanticos
- Maniak
przyznam że nie mam pomysłu co do zachowania tej pary w najbliższej przyszłościMarkoS pisze:Atlanticos jak widzisz EURAUD,czy ta ostatnia fala wzrostowa na H4 to była 1 teraz jest 2 i następnie mocno na północ 3?
trzeba zaczekać na zamkniecie świeczki dziennej i tygodniowej...jesteśmy na oporze z tygodniowego wiec może w poniedziałek wykres wskaże kierunek
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Nowy123 pisze: widze ze przeszkadza komus moj awatar ale coz POLSKa krzyżem
Raczej dekoncentruje

Nawet w jakimś filmie było - Nie myśleć o piersiach, nie myśleć o piersiach, myśleć o zebrach. I o czym myślisz ? - O zebrach... z piersiami.
„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri
Pr7emo ja raczej patrzylem na to jako test poziomu 61.8 z wejsciem na retescie.pr7emo pisze:na takim zakłóceniu świeczki nie są istotne, sprawdź jaki zakres ma krótki kanał konsolidacji i odpowiedz sobie na pytanie: czy efektywnym wyborem jest zajęcie pozycji za tym przedziałem?
A gdyby tak UJ poszedł ostro na północ to gdzie ma jakieś silne wsparcie?

dzisiaj edek albo spadnie alebo pójdzie do góry
mówię wam
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Powolutku do góryy kanałem ?:>
'Nie myli się ten co nic nie robi'