plus500
Re: plus500
Oj z tym wpisem na listę nielicencjonowanych brokerów czy raczej dostawców usług finansowych to dość głośna historia. Interesowała się tym nawet telewizja, nie pamiętam dokładnie czy tvn, czy jest oddział z newsami ekonomicznymi. Jednak według mojego staniu informacji firma(zapewne po długich negocjacjach) otrzymała licencję od powyższej instytucji. Linki do dokładniejszych informacji na tej stronie:
http://permanent.cba.pl/?pl_faq,21 tam macie także informacje na temat tej samej licencji w Wielkiej Brytanii. Sam kiedyś wstrzymałem się od wpłacania do nich pieniędzy, ale teraz rozważam to jeszcze raz. Teraz sytuacja wydaje się być zupełnie klarowna i jasna.

- jurekszczurek
- Gaduła
Jeśli chodzi o plus500 to mam u nich konto od sierpnia 2012 - żadnych problemów z wypłatami nie miałem - zgłoszona w poniedziałek w piątek na koncie. Jedynie platforma do niczego trzeba patrzeć na mt4 a u nich zawierać transakcje, ale mimo że to był mój pierwszy kontakt z fx to 2k wyszedłem do przodu i jeszcze bonus. Obecnie przeniosłem się do go4x i chyba przep... co zarobiłem - tragedia z zamykaniem zleceń ciągłe rekwoty, w plus500 zamykanie było szybkie - chyba że z komórki to różnie. W go4x wydaje mi się że szybciej zamyka z komórki niż z PC. Podsumowując plus500 jest wiarygodne ale platforma, spread i swap(u nich tzw premia) olbrzymi minus.
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

Witam
Z czystej ciekawości chciałem sprawdzić jak u nich jest
Niestety jak zaczynam zarabiać - wszystkie pozycje zyskowne dla mnie - "login incorrect"
I wszystko w temacie
Pozdrawiam
Piotrek
Z czystej ciekawości chciałem sprawdzić jak u nich jest

Niestety jak zaczynam zarabiać - wszystkie pozycje zyskowne dla mnie - "login incorrect"
I wszystko w temacie

Pozdrawiam
Piotrek
firma z daleka, archaiczny soft, spready niskie - ale to nie ma znaczenia, bowiem depo moze do ciebie nie-wrocic
mysle ze nazwa firmy powinna byc -minus500- i wtedy bedzie to mialy wiekszy zwiazek z ich dzialalnoscia

mysle ze nazwa firmy powinna byc -minus500- i wtedy bedzie to mialy wiekszy zwiazek z ich dzialalnoscia

- Mighty Baz
- Pasjonat
- silveRbull
- Pasjonat
Witam
Jeżeli chodzi o firmę to jest wiarygodna. Trzeba spełnić wszystkie warunki rejestracyjne, to wypłaty dotrą zawsze na czas i nie ma żadnych opóźnień i prowizji. Najszybciej dostaniesz pieniądze na kartę kredytową Visa (wypłaty na MasterCard nie są obsługiwane). Jeżeli chodzi o platformę to syf i dziadostwo. Nie ma podstawowych narzędzi do analizy technicznej. Oczywiście można grać na oko wspomagając się jakimiś tam wskaźnikami albo wykorzystywać do analizy MT4. Generalnie platforma jest niemiarodajna, ale obsługa bay/sel zasługuje na dużego plusa. Jest niezwykle przejżysta. Jakieś pytania, niejasności, problemy z wypłatą wygranej mogę spróbować pomóc.
Pozdrawiam
Jeżeli chodzi o firmę to jest wiarygodna. Trzeba spełnić wszystkie warunki rejestracyjne, to wypłaty dotrą zawsze na czas i nie ma żadnych opóźnień i prowizji. Najszybciej dostaniesz pieniądze na kartę kredytową Visa (wypłaty na MasterCard nie są obsługiwane). Jeżeli chodzi o platformę to syf i dziadostwo. Nie ma podstawowych narzędzi do analizy technicznej. Oczywiście można grać na oko wspomagając się jakimiś tam wskaźnikami albo wykorzystywać do analizy MT4. Generalnie platforma jest niemiarodajna, ale obsługa bay/sel zasługuje na dużego plusa. Jest niezwykle przejżysta. Jakieś pytania, niejasności, problemy z wypłatą wygranej mogę spróbować pomóc.
Pozdrawiam
Witam,
plus500 jest moim pierwszym i jak na razie jedynym brokerem. Handluje od nieco ponad roku. Nigdy nie miałem problemów z wypłatą. Kontakt z supportem nieco utrudniony ponieważ odpowiadają, albo po angielsku, albo przez translatora. Sama platforma faktycznie słaba, ale jak na początek wydaje mi się odpowiednia, ponieważ jest intuicyjna i prosta w obsłudze.
plus500 jest moim pierwszym i jak na razie jedynym brokerem. Handluje od nieco ponad roku. Nigdy nie miałem problemów z wypłatą. Kontakt z supportem nieco utrudniony ponieważ odpowiadają, albo po angielsku, albo przez translatora. Sama platforma faktycznie słaba, ale jak na początek wydaje mi się odpowiednia, ponieważ jest intuicyjna i prosta w obsłudze.
- silveRbull
- Pasjonat
plus500
Witam
Skoro nie miałeś problemów z wypłatami to rozumiem że wygrywasz. Możesz zdradzić jakimi kryteriami się kierujesz inwestując na Plus500 ?
Pozdrawiam
Skoro nie miałeś problemów z wypłatami to rozumiem że wygrywasz. Możesz zdradzić jakimi kryteriami się kierujesz inwestując na Plus500 ?
Pozdrawiam
Patrze w kalendarzu czy coś ma się ważnego dziać i jak się dzieje to loguje się i skalpuje, czasem też z wykresów RSI i %R