ja miałem demo u innego broka na mt4 a u nich zawierałem transakcjepcamator pisze:Witam
Skoro nie miałeś problemów z wypłatami to rozumiem że wygrywasz. Możesz zdradzić jakimi kryteriami się kierujesz inwestując na Plus500 ?
Pozdrawiam
plus500
- jurekszczurek
- Gaduła

Re: plus500
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 
-
eltondrzon
- Bywalec

Witam,
czy u innych brokerów są mniejsze koszty pozostawienia na noc pary EUR/USD niż na Plus500?
tu mnie siekają na 0.9% codziennie o 22:00
czy u innych brokerów są mniejsze koszty pozostawienia na noc pary EUR/USD niż na Plus500?
tu mnie siekają na 0.9% codziennie o 22:00
"Czas to najlepsza cenzura, a cierpliwość - najdoskonalszy nauczyciel" - Chopin
0,9% czyli -0,9 pips? Dobrze liczę? Jeśli tak to większość brokerów ma lepsze warunki na tej parze...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
eltondrzon
- Bywalec

o kurde, jeśli dobrze policzyłem to mnie rżną na ponad 2 pipsy za każdą jednostkę 500€ przy dźwigni 1:50
"Czas to najlepsza cenzura, a cierpliwość - najdoskonalszy nauczyciel" - Chopin
Witam! mam pytanko a raczej problem. Ponieważ jest to dzial plus500 to tu znajde w końcu dobra odpowiedz,
jest to zagraniczny broker i nie wystawia pit8c,ale można wyciagnac raport z podsumowania konta tylko ze tam jest podsumowany zysk/strata a nie ma podsumowanej kwoty jak: koszt uzyskania przychodu i co mam wpisac w picie 38 w polu 23 i 24
bardzo bym prosil o info jeśli ktoś się już rozliczal z plus500
w dziale: forex a podatki nie mogę się tego dowiedzieć
z góry dzięki za info
jest to zagraniczny broker i nie wystawia pit8c,ale można wyciagnac raport z podsumowania konta tylko ze tam jest podsumowany zysk/strata a nie ma podsumowanej kwoty jak: koszt uzyskania przychodu i co mam wpisac w picie 38 w polu 23 i 24
bardzo bym prosil o info jeśli ktoś się już rozliczal z plus500
w dziale: forex a podatki nie mogę się tego dowiedzieć
z góry dzięki za info
-
patrycjusz
- Uczestnik

Jako że jest to mój pierwszy post na tym forum to witam wszystkich.
Czytam wasze wypowiedzi na temat tego brokera i mam coraz więcej wątpliwości czy nie zmienić plus500 na coś
innego .Ostatnio gdy zacząłem zarabiać w realu pojawiły się dziwne rzeczy:
-poślizgi przy zamykaniu zyskownych pozycji to nawet 10 sek.(nie jest to wina połączenia)
-częste wylogowywanie
-i na koniec jeszcze dostałem od supportu takiego maila:
"Witaj patrycjusz,
Standard Twojego konta na platformie Plus500 został podniesiony do Plus500 Gold Account:
Masz prawo do rabatu w opłatach w wysokości 5%. Ta zmiana jest już widoczna na Twoim koncie.
Niepodzielne ilości w nowych pozycjach będą większe."
W tej chwili na przykład nie mogę już zagrać mniejszych transakcji niż depozytem wynoszącym około połowy mojego kapitalu.Czy to normalne?????
Dodam że jestem początkującym na forex tak więc proszę o wyrozumiałośc.
Czytam wasze wypowiedzi na temat tego brokera i mam coraz więcej wątpliwości czy nie zmienić plus500 na coś
innego .Ostatnio gdy zacząłem zarabiać w realu pojawiły się dziwne rzeczy:
-poślizgi przy zamykaniu zyskownych pozycji to nawet 10 sek.(nie jest to wina połączenia)
-częste wylogowywanie
-i na koniec jeszcze dostałem od supportu takiego maila:
"Witaj patrycjusz,
Standard Twojego konta na platformie Plus500 został podniesiony do Plus500 Gold Account:
Masz prawo do rabatu w opłatach w wysokości 5%. Ta zmiana jest już widoczna na Twoim koncie.
Niepodzielne ilości w nowych pozycjach będą większe."
W tej chwili na przykład nie mogę już zagrać mniejszych transakcji niż depozytem wynoszącym około połowy mojego kapitalu.Czy to normalne?????
Witaj.patrycjusz pisze: W tej chwili na przykład nie mogę już zagrać mniejszych transakcji niż depozytem wynoszącym około połowy mojego kapitalu.Czy to normalne?????
Moim zdaniem powinieneś jak najszybciej poszukać innego brokera. Np. tu, na forum poczytaj opinie o innych brokerach. Łatwo znajdziesz coś dużo lepszego.
pozdro
- uciekinier
- Pasjonat

Nie, to nie jest normalne u normalnego brokera ale w plus500 widocznie normą jest walić ludzi którzy zarabiają .patrycjusz pisze:Czy to normalne?????
Zmień broka , szkoda kasy i nerwów .
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
Tak w sumie narzekamy i marudzimy, a tu proszę... W UK jeśli chodzi o handel na CFD wypadają wręcz rewelacyjnie... Dwa lata i będą liderami. Choć nie mogę rozgryźć czemu... 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
monikaforexpolska
- Pasjonat

raposo pisze:Tak w sumie narzekamy i marudzimy, a tu proszę... W UK jeśli chodzi o handel na CFD wypadają wręcz rewelacyjnie... Dwa lata i będą liderami. Choć nie mogę rozgryźć czemu...
14% ładnie. Może tam mają lepszego regulatora który ich trzyma za pewną część ciała. Wtedy i klient pewnie bardziej zadowolony, lgnie do brokera.