mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: BRE Forex ECN
Średni spread wynosi 0.2 pips ale w godzinach sesji europejskiej bez problemu można zawrzeć transakcję przy 0.1 czy nawet 0.0 spreadzie. I jak piszę, z rabatami i trwającymi promocjami bez problemu można zamknąć koszty transakcyjne w okolicach 1.0 pipsa. Zachwycać się nie trzeba ale porównując do innych ofert krajowych na pewno są w pierwszej hm dwójce? 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- BRE FX ECN
- Gaduła
Re: Głebokość rynku ?
Oczywiście jednostki głębokości rynku są podawane w mln waluty bazowejrem pisze:W jakich jednostkach podawana jest Głębokość rynku w BRe Smart Orders ?
Jeśli jest np.: 1.5 po stronie Bid, to oznacza to łącznie :
- 1,5 lota ( = 150 tys. jednostek waluty)
- czy 1,5 miliona jednostek waluty czekających na tym poziomie ?
Tak, jeśli chodzi o jakość to na pewno są numer jeden, brakuje im konkurencji w Polsce niestety ;praposo pisze:Średni spread wynosi 0.2 pips ale w godzinach sesji europejskiej bez problemu można zawrzeć transakcję przy 0.1 czy nawet 0.0 spreadzie. I jak piszę, z rabatami i trwającymi promocjami bez problemu można zamknąć koszty transakcyjne w okolicach 1.0 pipsa. Zachwycać się nie trzeba ale porównując do innych ofert krajowych na pewno są w pierwszej hm dwójce?
Dziękuje za wyjaśnienia obliczania prowizji.
chciałem się was zapytać czy demo wam się zacina bo mi tak. U innych brokerów tego nie miałem z czego to wynika może zainstalować platformę od nowa, pousuwałem wskaźniki I nadal to samo , lepiej pod wieczór takich problemów nie mam, nie wiem co robić , dodam że na samym początku takich problemów nie miałem wszystko działało płynnie
na realu dzialam juz od 2 miechow codziennie i nie mam zadnych 'zwiech'marcin.in00 pisze:chciałem się was zapytać czy demo wam się zacina bo mi tak. U innych brokerów tego nie miałem z czego to wynika może zainstalować platformę od nowa, pousuwałem wskaźniki I nadal to samo , lepiej pod wieczór takich problemów nie mam, nie wiem co robić , dodam że na samym początku takich problemów nie miałem wszystko działało płynnie
czy to mozliwe ze w tej chwili w czsie najwiekszej plynnosci spreed na usdpln jest u was 40 pips???
toc to MM maja 25,lekko w szoku jestem

toc to MM maja 25,lekko w szoku jestem

Ale na chwilę był 40 pips czy cały czas taki Ci się utrzymuje? Może były jakieś dane lub chwilowy brak płynności, bo teraz patrzę i spread wynosi 15-18 pips więc wszystko jest w normie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
http://forex-nawigator.biz/forum/muleni ... 22422.html
już mi się nie zawiesza zmniejszyłem ilość świeczek na wykresie i usunąłem historię a mam starego kompa i wolny net 24 wykresy i śmiga ładnie
już mi się nie zawiesza zmniejszyłem ilość świeczek na wykresie i usunąłem historię a mam starego kompa i wolny net 24 wykresy i śmiga ładnie

- kosmowariat
- Gaduła
kurcze, ktoś wie co się dzieje ? nie mogę zamknąć pozycji od dobrych 20 minut
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Wyskakuje jakiś błąd, komunikat?
Możesz zlecić zamknięcie telefonicznie:
Infolinia: (22) 697 47 74, czynna w godzinach pracy rynku
Możesz zlecić zamknięcie telefonicznie:
Infolinia: (22) 697 47 74, czynna w godzinach pracy rynku
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu