mForex ECN (wcześniej BRE Forex)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
9%
Poza paroma minusami są ok
8
36%
Przeciętny
6
27%
Mają wiele wad
3
14%
Stanowczo odradzam
3
14%

Liczba głosów: 22

Awatar użytkownika
reQuorter
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: BRE Forex ECN

Nieprzeczytany post autor: reQuorter »

kosmowariat pisze:kurcze, ktoś wie co się dzieje ? nie mogę zamknąć pozycji od dobrych 20 minut
Jakiś komunikat Ci wyskakuje? Sprawdź mailbox'a w MetaTrader.

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

BRE Smart Orders

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

Taki wniosek racjonalizatorski do autorów nakładki firmowej.
Funkcje automatycznego sprawdzania czy jest nowa wersja działa na starcie platformy. Takie domyślnie ustawienia działania programów jest zakałą dla Windozy. Opcja ulubiona przez autorów wszelkiej treści sieciowej. Opóźnienia z tego powodu mogą doprowadzać do sytuacji, że zanim platforma uzyska swa pełną sprawność, dokonują sie działania bez możliwości kontroli przez operatora.
Proszę o dodanie w parametrach możliwości wyłączenia sprawdzania aktualizacji, jak to jest zrobione w wypadku kanałów tematycznych.
Drugi temat z tym związany.
Po zatwierdzeniu polecenia aktualizacji nakładki i jej wykonaniu, następuje wyłączenie mt4 bez pytania. Niektóre działające skrypty tego nie tolerują i ich działanie jest nieprawidłowe po ponownym uruchomieniu. Na reset platformy również wnoszę o dodanie opcji: uruchom ponownie teraz/później.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Awatar użytkownika
reQuorter
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: reQuorter »

reQuorter pisze:
kosmowariat pisze:kurcze, ktoś wie co się dzieje ? nie mogę zamknąć pozycji od dobrych 20 minut
Odpowiedź od BRE Forex ECN:
Dzień dobry,
Faktycznie, mieliśmy wtedy chwilowy problem z połączeniem do rynku międzybankowego, ale wszystko zostało naprawione.
Przepraszamy za utrudnienia.

Awatar użytkownika
kosmowariat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kosmowariat »

reQuorter pisze:
reQuorter pisze:
Odpowiedź od BRE Forex ECN:
Dzień dobry,
Faktycznie, mieliśmy wtedy chwilowy problem z połączeniem do rynku międzybankowego, ale wszystko zostało naprawione.
Przepraszamy za utrudnienia.
Problem został rozwiązany po kontakcie telefonicznym.
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.

Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

testuję strategię CCI i jak dobrze liczę powinienem złapać dziś 2200 pipsów niestety pozamykałem za wcześnie , przerażają mnie te ruchy ceny na m1 jak na to pacze :) ale to chyba jest domena ECN-ów zastanawiam się czy czasem nie poszukać sobie dobrego MM nom ale z drugiej strony strategią gram od 2 dni i jestem na 0 i doszedłem do wniosku że nie powinienem nią grać w konsolidacji i stawiać stopa bo rynek naprawdę szybko się zmienia no nie wiem może przejść na wyższy tf, nie wiem co robić

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

U ECN-ów masz z reguły większą ilość ticków, bo dane są mniej lub nie są wcale filtrowane. I tak powinno być. Otrzymujesz kwotowania z rynku. U MM masz "symulację" ceny.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

aha dobrze wiedzieć , potrenuję jeszcze bo stratne pozycje wynikały z nietrzymania się systemu , jednak to było 220 pipsów źle policzyłem. ale gra CCI jest chyba dobrym rozwiązanie, pytam bo sam nie wiem za co mam się zabrać eh

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

uu a co to w BRE na nzdusd sie stalo? otwarcie znacznie nizej niz u reszty?
do analizy 60p roznicy jest kluczowe

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

A z kim porównujesz? Sprawdź dokładnie godziny otwarć, bo porównałem z innym brokerem i otwarcia są na podobnych poziomach. Nie identycznych, bo to kwestia dostawców płynności i spreadów ale różnica też nie wynosi 60.0 pips.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

raposo pisze:A z kim porównujesz? Sprawdź dokładnie godziny otwarć, bo porównałem z innym brokerem i otwarcia są na podobnych poziomach. Nie identycznych, bo to kwestia dostawców płynności i spreadów ale różnica też nie wynosi 60.0 pips.
porównałem ze wszystkim co mi do głowy przyszło,
ale 0,7673 o 23:03 nigdzie nie mam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ