Dobrze Ci idziecycu20021 pisze:walnalem klina i odrazu proste linie

Jeszcze poszukaj jakiegoś trójkąta na wykresie.
Żaba lubi takie kwiatki...
Dobrze Ci idziecycu20021 pisze:walnalem klina i odrazu proste linie
jasne że lubi... na retestach wybitych linii są najłatwiejsze pipsiki...antoniZ pisze: Jeszcze poszukaj jakiegoś trójkąta na wykresie.
Żaba lubi takie kwiatki...
tego bydlaka ruszam dopiero po Benku jeśli wybije wzrostową TL - na L się już nie odważęantoniZ pisze: Long EU 1.33922
po części się zgadzam i nie mam wątpliwości że nie będzie ograniczenia QE, ale jak ktoś już wspomniał wczoraj na forum wcale ograniczenia byc nie musi - wystarczy że Benek na konferencji nie wykluczy stopniowego zmniejszania QE i biorąc pod uwagę że raczej jego kadencja skończy się z końcem roku to edek spie...li sie do piwnicy mało nóg nie pogubi... dlatego L już wg mnie trochę ryzykowne bo może dziś ostro bujać a jak wyjdziemy dołem wybijając przy okazji TL to podróż do 3190 i przy ewentualnym przebiciu nawet do 3050 może upłynąć w pierwszej klasie z drinkiem w ręku na totalnym braku stresu... a do tego czasu rączki pod pośladki i czekanie lub spokojna zabawa na innych parach które już jakis kierunek wytyczony mają...antoniZ pisze:Żaba, luzik, roberthaus na forum , zulusi od 30 godzin sypią edkiem - notabene skąd oni mają kasę na tak długie sypanie.
Wczoraj walili prawie 73% i co , gówno 30 pips spadło a powinno 80.
Przepraszam za dosadne określenia ale to grubasy teraz straszą. FOMC, zmiana reguł, grom wie co.
Nic nie będzie , a moim skromnym zdaniem grubasy przez kilka dni nie pozwolą tym zasiekom misiaków na 1.338x wyjść z zyskiem.
Zaakumulowali to, wzieli na siebie. Teraz rozwalą ich czasowo.
Hodis pisze:Ja to samo żadnych pozycji przed gadaniem.. btw o ktorej mniej wiecej ma cos powiedziec ? i mozna go gdzieś obejrzeć ?